Auto sam bukvalno "ukrao", prethodni vlasnik je bio penzioner kome je sin kupio Golf 6 (novog), i ovaj je prodavao jer mu je visak, ja kad sam otisao i pitao posto para, kad je rekao 1200e, ja sam bez razmisljanja odleteo kuci po karticu, pa u banku i odmah kupoprodajni ugovor, i sve sto ide redno
Veruj mi da je od tog auta ostalo malo toga fabricki, koliko znam fabricki je jedino jos onaj jastuk u tabli ispred suvozaca i stakla (prozori), logicno branici,blatobrani i sl, ali od ovih detalja unutra 90% je promenjeno, mada sve delove cuvam po kutijama, pa ako nekom zatreba neki deo za 4-ku od enterijera imam 99%
Joj, sve ovo me je kostalo dosta, ali ako uzmem u obzir da je auto placen 1200e (i da sam castio picem), ceo auto me je do sad izneo 2900e, sto je opet dobro jer gledam 4-ke se krecu (one dobre) oko 4000e, a ovaj sam ja pakovao i znam sta je i kako je radjeno. Slazem se da sam mogao da kupim auto koji je vec sredjen, ali tad nisam imao novca za takav auto, a i vise volim da ja radim (bilo sam ili sa prijateljima), i tako popravim nesto ili sredim, daje mi neki osecaj zadovoljstva, a ne da kupim gotovo.
Slike sam obecao i slike stizu sutra u toku dana !