Autor Tema: treperi instrument tabla na oktaviji 2002  (Pročitano 3275 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MACISRO

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: oktavia 2002, passat B8
treperi instrument tabla na oktaviji 2002
« poslato: Decembar 22, 2016, 10:30:41 posle podne »
pozdrav drugari, imam jedan neobican problem. Sinoc sam isao na posao sa oktavijom 2002 god. i pocela je da treperi komandna tabla tacnije ugasi se  pa pocne da treperi pa se ugasi  pa se posle par sekundi opet upali.  Radi se o pazadinskom osvetljenju na instrument tabli, displeju za predjenu km, sat  kao i  dugmetu za ukljucivanje sva 4 zmigavca, displej na digitalnoj  klimi, displej na CD plejeru, komande u vratima(prekidaci za spustanje stakala i otkljucavanje vrata). Farovi , pozicija i ostala signalizacija uredno rade nema nikakvih problema. Hoce da zatreperi i dok je parkiran tj radi u mestu. Na instrument tabli obrtomer i brzinomer uredno rade, signalizacija uredno radi(kad dam zmigavac, povucem rucnu te lampice uredno svetle...). Znaci trepere sve lampice tj osvetljenja  koje se ukljuce prilikom ukljucivanja pozicije.  Veceras sam ponovo probao i ponovilo se isto. Probao sam povadio osigurace pregledao i sve su u redu. Neznam jeli moze biti da prekidac za ukljucivanje svetla crkava pa kad ukljucim poziciju ili oborena svetla da negde nema kontakt dobar pa to utice na sve sto je povezano sa pozicijom? Nikakva druga signalizacija mi se na tabli nije ukljucila tipa servo, ASR, EPC itd. koja bi ukazivala na neku gresku

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: treperi instrument tabla na oktaviji 2002
« Odgovor #1 poslato: Decembar 23, 2016, 03:53:50 posle podne »
potencijometar za regulisanje jacine osvjetljenja ili prekidac svijetala
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže MACISRO

• VW Početnik
  • Auto: oktavia 2002, passat B8
« Odgovor #2 poslato: Decembar 23, 2016, 09:56:53 posle podne »
hvala probacu da ih malo ocistim  ukoliko je moguce  pa cu videti dali je to razlog

Van mreže Djozlaman

• VW Početnik
  • Auto: Vw Golf IV 1.6Fsi
« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2021, 10:26:32 posle podne »
Je l sredjen problem na kraju?

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #4 poslato: Januar 21, 2021, 06:33:35 posle podne »
Citat
treperi instrument tabla na oktaviji 2002
 poslato: Decembar 23, 2016,

pa proslo 4 godine ...  biggrin- dal je u zivotu skoda ... a kozna sta je sa inst tablom
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.