Autor Tema: Ugradnja motora 1,9 TDI  (Pročitano 1344 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vasko-Mk

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Ugradnja motora 1,9 TDI
« poslato: Decembar 20, 2016, 11:49:43 pre podne »
Zdravo. Vlasnik sam Golfa MK2  sa motorom 1,3 benz. i karoserijom u odlicnom stanju. Vise ljudi ovde kod nas u Makedoniji mi kaze da mogu ugraditi motor 1,9 D, TD ili TDI. Molim iskusnije clanove i strucnjake automehanike za misljenje, dali je moguca ugradnja takvog motora ( komplet sa menjacem ) i dali ima puno modifikacija oko drzaca motora i sl. Znam da je taj motor tezi pa me zanima kako ce tezina uticati na prednjicu i vesanje.Hvala vam. Pozz iz Makedonije
Golf - 4  1,9 tdi

Van mreže Djole DMC

• Master Member
Odg: Ugradnja motora 1,9 TDI
« Odgovor #1 poslato: Decembar 20, 2016, 12:07:34 posle podne »
Sve pase sraf na sraf. Treba ti samo zadnji aluminijumski nosac od dvojke 1.6 ili 1.8. Menjac moze na poluge od td a mozes i na sajle od tdi ali onda moras i sajle da upakujes. Menja se i hladnjak, mora od dvojke dizel ili 1.8benz. I pedalu gasa moras da uglavis. Trebao bi kocnice malo da pojacas a opruge stavi od dvojke ili trojke dizel.

Van mreže raca1

• Master Member
  • Pol: Žena
  • Auto: YAMAHA
« Odgovor #2 poslato: Decembar 20, 2016, 12:09:06 posle podne »
Uz fabricke delove moze se ugraditi bilo koji diesel vw motor pre cr motora. Nosaci mogu i od MK2, a ako nabavis zadnji most od Golfa MK3 i prednji od Passat B4 onda mozes da koristis i original fabricke nosace od odgovarajuceg motora. Sto se tice tezine motora koriste se odgovarajuce opruge i amortizeri.
Smorio se ko Saša Matić u bioskopu.

Van mreže Vasko-Mk

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Decembar 20, 2016, 08:56:19 posle podne »
Hvala na odgovorima
Golf - 4  1,9 tdi