Zovem se Slobodan, ali me uglavnom zovu Bob. Ponosan sam vlasnik od prvog dana Passata CC 2011 i Golfa MKV 2.0 TDI GT. Moja istorija sa VW se proteže unazad do 1999 godine kada sam kupio Passata B3 1.8 16v, sa motorom GTIa, da bih uživao u dugim vožnjama za manje para 2001 sam kupio Venta 1.9 TDI i pregazio mnogo kilometara. Posle Venta je na red došla Bora, koje se ljubitelji Tuning Stylinga možda sećaju, jer sam sa njom učestvovao na prvih par manifestacija u samom početku, Bora je bila "custom" i nosila je oznaku R32.
Boru su zamenuli neki drugi proizvođači vozila, ali pošto je ovo VW forum spomenut ću samo VW. 2011 je došao i dan kupovine prvog novog auta i željeni CC je došao u "dvorište". Paralelno sam kupio i "čitaj velika greška" jednog lepog žutog Lupa, koji me je skoro posvađao sa omiljenim mi brendom, zbog količine svojih kvarova, i privremeno ga zamenih kabrioletom bavarskog proizvođača sa kojim je bilo sličnih razočarenja. Što je na kraju dovelo da se vratim omiljenom brendu u obliku Golfa 5 GT TDI, tako da mi je sada " avlija" puna rasnih konja što od CCa što od GTa

Sent from my SM-N910C using Tapatalk