Jedno pitanjce za informisane ljudove.
Zanima me shta mislite alarmu SPY LC 119 A. Videh na netu da ima daljince poput originalnih skakavaca za Vw, pa me stim u vezi zanima sledece. Da li je moguce te daljince, u slucaju da su kljucevi, iskodirati da mi zamene standardni kljuc od auta. Dakle da se na njima nareze kljuc i iskodira, ako je to ustvari kopija skakavac kljuca. U pitanju je Vw MK4 bez fabrickog skakavca.
Svaka informacija je dobrodoshla, kao i cena ugradnje. Tako da ocekujem odgovore od Rogija i DMC-a, moze i na p.m.
I josh jedno pitanjce, jes da nije tema ali je u vezi sa temom. Ako moderatori misle da je potrebni napravicu novu temu.
Shta mislite o beskontaktnim imobilajzerima? videh na netu da postoje takve igracke cena im je oko 50 jura. Koliko sam ukapirao radi se o blokadi motora, stim da je potpuno nezavisna od alarma, dobija se neki privezak sa elekronikom i kao kod novim renoa akticvira se blikada ako se taj neki privezak udalji od auta 5-10m...
PS: predstavio sam se ranije, ali sam tada vozio stari mk1 ;)sutra tokom dana kada napravim neke ok fotke napravicu cemu i u podforumu automovili clanova

\
poz