Autor Tema: Problem, Servis karburatora Pierburg 2E, reparacioni kit  (Pročitano 1891 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
Problem, Servis karburatora Pierburg 2E, reparacioni kit
« poslato: Novembar 07, 2016, 08:14:12 posle podne »
Da li znate neki ozbiljan servis za karburatore koji bi mogao da odradi kompletan remont ovog karburatora? I jako mi je bitno da se odradi istog dana ako moze jer mi je auto svakog dana potreban zbog posla.
I da li igde u Srbiji moze da se kupi reparacioni kit? Hteo sam da odradim sam ,ali niti imam reparacioni kit niti imam vremena da tumacim onaj PDF sto sam nasao za njega.

Problem je taj sto ujutru kad je hladan tkoira i gasi se kao da ima visak goriva, lose prima gas i onda kad se zagreje sve je ok. Ali ni tada(bar po meni) auto ne ide onako kako bi trebao. Napominjem da imam elektricnu pumpu od G60 stari tip sa dve pumpe, pa samo onu sto ide u rezervoar. Cim bude para kupujem original Pierburg-ovu i vracam je. Takodje pusta gorivo na onoj cetvrtastoj membrani, sto naravno znaci da je pocepana i da nema funkciju, ali rekao bih da to nema veze sa trokiranjem? Gde moze da se kupi ta membrana?

Znaci treba mi da se odradi kako treba, da svi sistemi koje je fabricki imao vrate u funkciju, a ne da mi trokira zato sto je prolece ili zato sto su se nadvili oblaci nad Srbijom. I da ide kad mu dam gas, a ne da se vuce kao les.

Hvala :)
« Poslednja izmena: Novembar 07, 2016, 08:24:21 posle podne od strane vladairon »
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Problem, Servis karburatora Pierburg 2E, reparacioni kit
« Odgovor #1 poslato: Novembar 07, 2016, 08:21:19 posle podne »
Dobri Nikola se hvali da je doktor za te karbove.
 coilleo2tj jedino sto poslije moras drzati protupozarni aparat zasarafljen sa prednje strane vozacevog sjedista
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže dangubas

• VW Početnik
  • 105-106 oktana
  • Auto: g3..1,4
Odg: Problem, Servis karburatora Pierburg 2E, reparacioni kit
« Odgovor #2 poslato: Novembar 08, 2016, 01:01:22 pre podne »
Iz licnog primera posete povodom stelovanja karburatora kod predobrog Nikole u decembru 2015. auto u leru radi i danas ravnomerno i tiho, sto ne znaci da je ovo neka reklama ( 40 g odina sam terao samo Wartburg 353 cvajtakt, a G2 od juna 2015-e )..toliko  :)

http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=17955.280
(★★★★)