Prvo hocu mehanicki skroz da ga sredim. Uradio sam mu sve servise, stavio nov akumulator, napunio klimu, kupio nove gume, ovih dana moram da promenim prednje amortizere. Gledao sam da stavim Bilstein ili Kayabu, kakva su vasa iskustva sa tim amortizerima na Passatu?
I moram soferku da promenim, bacio mi kamion kamen i napuklo i pocelo da se siri...
Ne znam tacno koji je paket opreme,ima tempomat, automatsku klimu, parking senzore nazad, 4xel.podizace, zatamljena stakla fabricki nazad, el.retrovizori sa zatamljivanjem i zmigavcima u njima, BC, alarm, maglenke...euro kuka mislim da je naknadno i navigacija sa cd sanzerom.
Lajsne je imao takve, a krovne sam i ja u pocetku mislio da stavljam hrom, al sam odustao za sad. Lep mi je i sa ovim.
Ja sam mu felne promenio, imao celicne sa org ratkapnama, ali ne volim ratkapne nikako...pa kupio od B6 alu felne. I promenio sam stop svetla bila pobledela i jedno bilo malo osteceno, pa kupio nova.
U planu mi je trokraki volan obavezno i mozda kasnije neki chip ako ga ovaj motor podnosi dobro...moram jos da se raspitam.
Evo jedna slika sa drugarovim Passatom u Highline opremi...