prosto i jednostavno , lezaj se zakljucava sa jedne strane osiguracem sa druge se naslanja u kucistu glavcine , kad presujes lezaj u glavcinu presujes ga bez rukavca i zakljucavas , onda se alatom na unutrasnji deo kosuljice vrsi pritisak sa samim rukavcem , rukavac kupi nov jer vec posle 2 presovanja gubi toleranciju i ima'' lufta'' pa rizikujes da brzo opet ostetis lezaj , prilikom izbijanja lezaja sa kontra strane vrsis pritisak na rukavac i samim tim na unutrasnju kosuljicu lezaja i cupas je iz is spoljnje kosuljice kidas zastitni prsten lezaja jer on ostaje do rukavca zaglavljen iza kosuljice ... , moras dobro ocistiti rukavac i podmazati prilikom presovanja i voditi racuna da ne krene ukoso prilikom samog presovanja ili nabijanja zavisi kako montirate da opet ne bi ste ostetili lezaj , kod lezajeva koji su izjedna sa rukavcem je druga prica i prilikom pritezanja poluosovine i montaze ...
Poslao: igors88
« poslato: Jul 14, 2016, 08:02:42 » Umetnite citat
dok je tema bila zakljucana. zamenio sam rukavac, diskove I kocnice. Medjutim juce je poceo da "cakce", otisao kod majstora kaze da mora leva glavcina da se menja.

btw uzeo sam polovne rukavce, pa su skinule te lezajeve I stavili moje I kazu majstori da se to razabilo sada

muka mi vise od popravki

povezi sada ovo i skapiraces , i promeni majstora