Poz ekipa,prije 2 tjedna kupio sam jos jednog seata tdi za djelove,naravno auto je vec raskopan,motor je naprodaju,mjenjac sam prodo a ostalo sve ostaje meni(mostovi,poluosovine,servo,klima,sarafici i koje kaki nosaci)
Cemu to? e pa tome da imam sve spremno i slozeno za dan kad auto bude ofarban i samo sarafim jer previse vremena bi mi otislo da od jednom pjeskarim i farbam mostove i ostalo i pripremam auto za farbanje..
Ovaj put sam se odlucio slozit nesta sto nema bas kod nas u hr(bar kolko sam ja vidio),znaci svaki dio i saraf trapa i motora koji ne buden pjeskaren i farban/plastificiran bit ce cincan!
Tako sam se ja danas bacio u borbu sa hrdavim i masim djelovima,sve je rastavljeno do sarafica i ceka daljnju obradu.
Ovo je prva "tura" djelova za cincanje

Ima malo jer motor nisam rastavio da sve i snjega pobacam,a posto ovaj iz seata ide na prodaju moram cekat 12.8 da golfu istekne registracija pa izvadit motor i rastavit ga..
A ovo je "tura" za pjeskarenje i farbanje

Most,vilice,balans stanga,nosaci motora,poluosovine itd...
Zadnji most je vec sreden

A posto planiram ic na 180-200ks moramo osvjezit motor pa smo otisli po predracun,ovo je cijena dijelova sa 40% popusta

Posto sve te konje treba zaustavit i drzat na cesti moramo sredit i kocnice i trap,jeld

Takoder 40% [emoji14]

Oprostite na dugackom tekstu,cujemo se sa sljedecim novostima :*