Autor Tema: VW GOLF 5 instalacije  (Pročitano 2735 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže srki1925

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Golf Mk 5 1.6 Fsi
VW GOLF 5 instalacije
« poslato: Jun 15, 2016, 12:57:17 pre podne »
Pozdrav ljudi zanima me da li neko mozda ima ili zna gde moze da se nadje izgled instalacije za vrata za golfa 5 posto je auto 05 godiste desilo se sto sam i ocekivao pa je pukla zica za zvucnik (tehnicki je napukla ali se tako drzala da je zvucnik krcao stalno pa sam ju presekao da se ne osteti). E sad mene zanima ako neko ima izgled cele instalacije vrata za sva 4 vrata(vrata su u paketu full auto prozori, zvucnici, i standardno za zakljucavanje na vozacevim vratima). Licno bih radje ponovo sve ispinovao sa novim kablovima do samih vrata ali da ne vadim zicu po zicu i vracam u konektore ako neko ima elektricnu semu ili zna gde mogu da istu nabavim bilo bi super. biggrin biggrin biggrin
Takodje znam da sam mogao samo da uzmem produznu zicu i zalemim gde je pukla ali svakako sam planirao da kad nesto crkne od instalacija u vratima da uradim sva cetvora vrata sa novim instalacijama(duzim od originalnih) jer iako popravka jeste resenje ko zna kad ce nesto drugo da pukne npr. za prozore ili brave (sto je mnogo gore nego jedan zvucnik), pa je bolje da provucem nove instalacije. biggrin biggrin

Unapred hvala na pomoci,
Srki

Van mreže cDa

• Hero Member
  • Auto: Škoda Octavia mk4 1.5 TSI
Odg: VW GOLF 5 instalacije
« Odgovor #1 poslato: Jun 15, 2016, 03:56:00 posle podne »
ako ti je samo zbog zvucnika vidi na ebay ima nov snop sa sve dzekovima i malo duzim zicama bas zbog toga samo da ustikas

Van mreže srki1925

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf Mk 5 1.6 Fsi
Odg: VW GOLF 5 instalacije
« Odgovor #2 poslato: Jun 15, 2016, 04:59:31 posle podne »
Iskreno gledao sam i na ebay i stranim oem prodavnicama vw delova ali generalno cene se krecu preko 100$, sad recimo da nemam nikakvog iskustva sa elektronikom verovatno bih se i odlucio da nabavim novi kabl (ceo komplet sa svim jack-ovima), ali iskreno mislim da mogu za mnogo manje para da napravim podjednako dobar kabl u odnosu na njihov koji prodaju kao original a napumpaju cenu jer je vw oem.