Dobro vece,evo i ja da se predstavim :-)
pazarih i ja svoju ladju,Passat 2002 god,prva reg 2003 1.9 TDI 74 kw,101+1 kS

Inace pre ovoga sam imao fieste,koja u poredjenju sa ovim zaista deluju maleno i nejako ali su zaista sluzile dugi niz godina...

Dvoumio sam se izmedju Renault Scenica i jos necega ali primarni cilj je bio Sceninc zbog 2 dece i mesta kojeg ima taj auto na pretek,hteo sam verziju 1.5 dci ali su mi svi predlagali da batalim zbog dizni i pumpe...godinu dana planiram da uzmem Scenica i mesec dana samo Sceninca trazim i na kraju za 24h nadjem ovaj auto,odem na plac,pogledam ga i uzmem...e sad da li sam pogresio,da li sam mogao proci bolje,jeftinije...ko zna...sta je tu je.
Inace pored Scenica gledao sam Ford Focus II 2005+ godiste...
Inace ovo je moj prvi dizel u zivotu.
Otvorio sam haubu i zakljucao vrata jer nisam planirao da se vracam u kola,nakon zakljucavanja vrata krenuo sam da dizem haubu i tada je poceo da pisti...iritantan zvuk od kojeg sam mislio da ce mi popucati bubna opna a komsije da ce se nakaciti na prozore,sreca pa je kljuc bio u mene pa sam odmah otkljucao auto i to je prestalo.Nisam vise uspeo da ponovim taj zvuk...do veceras...udjem na zadnje sediste i nadjem dugme na stubu izmedju vozaca i suvozaca,klikce kada se stisne ali ne upada,nista se ne desava...i od jednom opet auto pocinje da pisti kao nezdrav...isti zvuk a msm da su se istog trenutka sva vrata sam zakljucala,cak su zadnja bila i otvorena ali se spustila ona brava ili sta vec...
Zna li neko sta je to,taj zvuk,nije u opcijama prilikom prodaje stojalo da ima alaram i cemu sluzi to dugme?
Ispod haube,na motoru na poklopcu mi stoji TDI sa DI crvenim slovima,pozadi nema nista

kaze drugar to nema veze,neki imaju pozadi neki ne,ja ne bi rekao ali dobro...inace od opreme ima senzore za kisu,klimatronik,tempomat...sve sem koze,navigacije,senzora za svetla...mozda i to ima a ja ne znam kako funkcionise.
mogu li se naci ta slova prava,originalana ali da lepo stoji da nije neka kineska kopija?
Kako poznati i znati koji farovi su original passat,da li je dovoljno sto se vidi nalepnica ili pak kada se digne hauba,sa njiuhove gornje strane kako stoje mora imati oznaka vw ?
Nekad se zakljucava sam,nekad ne...ne znam ni kad,ni kako ni zasto :-( a kad se i zakljuca sam sija mi crvena lampica kod onog podizaca na vozacevim vratima,sta je to i zbog cega?
Eto,nadam se da nije strasno jer nisam znao kako to da trazim u pretrazi...