Autor Tema: Nece da upali!  (Pročitano 4409 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mikula

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Nece da upali!
« Odgovor #20 poslato: April 29, 2016, 11:42:14 pre podne »
Vazi legendo ti nastavi

Van mreže marko1987

• VW Početnik
  • Auto: vw passat b3 16v
« Odgovor #21 poslato: Maj 01, 2016, 12:34:11 pre podne »
Majstor koji je gledao da li je auto u fazu nije gledao reper na zamajcu ( mislio je da je u fazi ) i reko je da je ili do podizaca ili ventila. Rasklopi on sve to i odnese na obradu, kad sam otiso po glavu  covek koji radi glave kaze da nije problem u glavi motora jer je bilo potrebno samo da ispolira ventile,siceve i gumice nove, ostalo je sve odlicno. Vidim ja da od majstora koji je trebao da je sklopi nema nista i resim da je sam sklopim. Vratim sve na svoje mesto, uzubim ga i auto upali na pola kljuca ostavim ga da radi da bi napunio podizace,kad je stigo do radne temperature krenem na probnu voznu nakon nekoliko metara auto izgubi snagu i ugasi se. Nista pogledam dal je u fazu on prezubio za 4 zuba, skinem remenicu zubcastog na radilicu i vidim da je obrisao kajlu. Stavim  novu, uzubim ga i auto palli i ide perfektno. Tako da je ceo problem bio u remenici zubcastog.  :)

gedora- Za ventile i podizace sam vam samo preneo to sto mi je reko taj "majstor" nikakvu toplu vodu ja nisam izmisljavao, a niti sam majstor. Mislim da nema potrebe da se vredjamo, jer smo svi mi ovde da bi pomagali jedni drugima. :) ;)

Van mreže Nenad Petakovic

• Master Member
  • Kad zasvira Ladina svirena,mnogi ostaju bez zena.
  • Auto: Old scula Cvaja 1.8
« Odgovor #22 poslato: Maj 02, 2016, 10:28:53 posle podne »
Ja sam jednom negde u nekoj temi napisao zasto nema vise od 6-7 ispravnih 16ki kod nas,,Evo upravo jednog primera.. :26
Dobar motor moja dvojka ima
Al sediste svako mu se klima!
Sedista mu rasklimale zene
Al on opet dobro slusa mene!
Dok je dvojke vozacu devojke!😀

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #23 poslato: Maj 03, 2016, 10:04:29 posle podne »
@marko bor ja sam ti trazio sliku ventila zato sto znam da je nemoguce da izgore 7 komada na tom motoru pogotovo u toj sasiji jos sa plinom. u pravu si za to da forum sluzi da bi pomogli jedni drugima. ali u svakom slucaju ne sluzi za nagadjanje, tj ako za nesto nisam strucan odnosno siguran 101 posto necu ti ni napisati. cinjenica je da ovde ima puno pametnih koji sve znaju, naravno uz pomoc raznih foruma, gugla, autodate i slicnih..
ono za izmisljanje tople vode se nije odnosilo na tebe, tako da uzivaj i pun gas.  ;)

Van mreže marko1987

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Maj 04, 2016, 09:42:21 posle podne »
 :26

Van mreže marko1987

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: Maj 07, 2016, 09:41:37 posle podne »
Drugari mnogo mi slab ler gas kad se ugreje, nekad hoce i da se ugasi. Jel moze da se nasteluje i ako moze gde se steluje?  :)