Drugari u pitanju je passat b3 2.0 16v 9a, zamenjeno je sve komplet oko paljenja i radelo je neko vreme i ponovo problemi, auto vise ne pali.
Prvi simptomi su bili trzanje na oko 2800-3000 o/min i tako je islo 2 dana, posle toga krenem na put i vidim da dosta slabije vuce ja ga ugasim i ponovo ga upalim, dodam do 4000/min i obrtajo postepeno opadaju (ne reaguje na gas ) ugasi se i od tad ne mogu da ga upalim. Prvo sam proverio struju i baca varnicu, posle sam proverio gorivo. Benzin stize do ka glave ali ona ne salje u dizne, skinem ka glavu ostavim samo ulaz i 4 izlaza za cilinde, ostalo zatvorim i kad stisnem onu malu sipku ona pusta kad je pustim zatvara, sto znaci da je i ona ispravana(bar ja mislim). Vratim ja sve to na svoje mesto i dalje nista, reko aj da proverim dal stvra vakum u usisnu granu da bi podigo klapnu(tanjir) kad od vakuma nema nista, kompresiju sam merio pre 8-9 meseci i bila je 14-13-13-12 a sad je oko 9 e sad mi nije jasno zasto ne stvara vakum u usisnu granu???
I samo da napomenem da sam primetio da mi se izduvna grana mnogo brzo usija kad ga malo stisnem.