Autor Tema: Zadnji zvucnici za passata b5  (Pročitano 4285 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peppone

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Passat b5.5 1.9 TDI
Zadnji zvucnici za passata b5
« poslato: Novembar 14, 2009, 04:49:29 posle podne »
Skoro sam uzeo passata b5.5 sa prilicno solidnom opremom,ali da covek ne poveruje u zadnjim vratima ni zvucnika ni otvorene resetke vec samo poklopac.Poklopce sam narucio iz kataloga pa ih ocekujem ovih dana ali sada mi trebaju zvucnici(bas i visokotonci) i naravno adapteri za bas zvucnike.Sad,zna li neko gde to mogu da kupim,neki aftermarket,ili da li moze negde da se uzme polovno?
Inace radio je beta i ima dva izlaza,ali naravno promenicu ga i ubaciti nesto sto se slaze,da dugmici sijaju crveno,a displej plavo.
Inace nisam neki fan glasne muzike,samo bih da ubacim zvucnike pozadi.
P.S.Da li mogu i adapteri(distanceri) da se naruce kao rezervni deo iz VW i zna li mozda neko kataloski broj za to?
Unapred hvala za sve svrsishodne odgovore
This time next year, we will be millionaires

Van mreže shvexoman

• Master Member
Odg: Zadnji zvucnici za passata b5
« Odgovor #1 poslato: Novembar 14, 2009, 05:19:55 posle podne »
Ako ti netreba nista specijalno kontaktiraj DamirK , on prodaje fabricke zvucnike od golfa a to je isto i za passata, zvucnici su dobri , znam jer ih je od mene kupio  biggrin, to ti je najjeftinija solucija, jedino ces morati da dokupis visokotonce , mada postoji mogucnodt da ih ima vec u tvom tapaciru, bilo je takvih slucajeva. Naravno moraces da se iscimas oko izvlacenja instalacije do zvucnika jer taj auto nema ni instalaciju sprovedenu. Inace ja imam te distancere kostaju oko 10e odprilike, a zvucnike mogu da ti zavrsim od Alpine sta god zelis, a imam i neke Panasonic na akciji 35e

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #2 poslato: Novembar 15, 2009, 01:25:14 posle podne »
Da distanceri kostaju 10e par osim ako ne kupis originalne zvucnike koji su izliveni sa distancerom a preporucujem ti drugara shvexomana za nabavku jer za te stvari ima najbolje cene. Malo je muka s provodjenjem instalacije jer moras da se dobo iscimas. Moras da pazis da ti ne ispucaju zabice jer ima dosta plastike da se skida.  ;)

Van mreže Peppone

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Novembar 15, 2009, 06:46:16 posle podne »
Hvala na odgovorima drustvo.Vec sam se cuo sa Damirom oko zvucnika i pao je dogovor.Sad samo preostaje preuzimanje istih i cimanje oko razvlacenja instalacije ali sve se da uraditi.
Pozdrav

Van mreže guluaz

• Hero Member
« Odgovor #4 poslato: Novembar 15, 2009, 07:53:41 posle podne »
ne bih da te cimam ,ali ja sam u moju 4,ku ubacivao fabricke zadnje bass,ove i piskavce kod rucke za otvaranje vrata, a imam i passata b5 ,vozi ga moj brat ,e on takodje nema zvucnike u zadnjim vratima ,al ima u prednjim ,kad sam rasturio tapacire na prednjim vratima primetio sam da nisu isti bass,ovi kao kod golfa ?
na passatu su ,cini mi se manji , nisam ih merio ,i imaju kao kartonski obruc i membranu ,dok mi za golfa bass,ovi izgledaju snaznije sa gumenim obrucom

e sad ,samo sam hteo da te upozorim ,neznam dal se hvataju bass,ovi od golfa na passata?
neka mi niko ne uzima za zlo ,jer i ja planiram da ubacim bratu fabricke zvucnjake u zadnja vrata ,ali od golfa 4 ,pa javi kad ih ugradis dal se vataju .

pozzz

Van mreže Peppone

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Novembar 15, 2009, 08:06:20 posle podne »
Bitna je velicina zvucnika koja je 16.5cm,a koji je zvucnik manje bitna stvar,mada kad budem uradio javljam kako sve stoji.
Pozdrav