Autor Tema: Udubljeno krilo na Golfu 6 ,potreban savet.  (Pročitano 5115 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Shooter92

• Gost
Odg: Udubljeno krilo na Golfu 6 ,potreban savet.
« Odgovor #20 poslato: Mart 22, 2016, 09:15:42 posle podne »
Rado bih ga uzeo i prodao ali nisam mogao ,to krilo je sada vlasnistvo osiguravajuce kuce koja je isplatila stetu. Verovatno ce ga ispraviti malo i ispolirati i po potrebi ga nekom dati ili ugraditi.
Mare zato ugradis lepo u zvanicnom servisu uradis od osiguranja i znas da to ne moze biti sigurno.
Madmax ,ja sam jednom farbao i nisam imao odgovarajucu zastitu i sve mi popucala farba prve zime  batine

Van mreže madmax 81

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • ima turbo ima fun
  • Auto: scirocco 16vt, leon fr cupra
« Odgovor #21 poslato: Mart 22, 2016, 09:18:43 posle podne »
Ma ti kad ga u porseu okrece ima da drzi i u sibiru,a sumnjam i zolja da bi mu mogla nesto  thumbup
"Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека."

Van mreže Marko mk2

• Sr. Member
  • Auto: Golf mk2
« Odgovor #22 poslato: Mart 22, 2016, 09:22:58 posle podne »
bitno je da je vlasnik zadovoljan  :26

Shooter92

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Mart 22, 2016, 09:27:05 posle podne »
Znas kako ,verujem da nisu ni najbolji lakireri ,ni majstori. Oni ugradjuju nove delove ,a ne popravljaju stare, sure sa cenama ali jedno je sigurno da te nece : pokrasti ,poskidati delove i zameniti starim ,kopirati kljuceve od automobila. Kad sam vozio Opela i servisirao kola po servisima van Beograda....to je sou. Menja mi termostat koji je iza motora i ne vidi se i sve ostavi nezasrafljeno ,pola srafova mu ispalo i pogubljeno i zamaskira i aj zdravo....sve ima svoje a ovo ja ne placam pa me boli uvo.
Nekad nesto sto kosta manje zapravo kosta vise. Jedno je kad popravljas kod ekstra majstora koji ti je prijatelj a drugo je kod nepoznatog pa i da vazi za dobrog. Svi kad tad pocnu da fusare ,a ovi bar postuju neke standarde.
« Poslednja izmena: Mart 22, 2016, 09:28:49 posle podne od strane Shooter92 »

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #24 poslato: Mart 22, 2016, 09:33:19 posle podne »
Osiguravajuce kuce nemaju radni prostor niti majstore nego posluju kao pravna lica koja uposhljavaju druga pravna lica(citaj majstore, farbare,limare, mehanicare).
A ti majstori da bi ziveli i radili moraju da uvaljuju.Tako da si verovatno dobio svoje krilo po ceni novog…obzirom na obim ostecenja…(65000 din recimo  kolika je bila procena i ostale megalomanske cene koje nisu realne su i formirane da bi imao prostora svako tu da se ugradi-secikese)
Skoro sam bio kod jednog limara koji radi za ovlascene servise i ima ugovore sa osiguranjima.Coveka cak licno poznajem toliko se tu mulja da je sve 'na rech' sa njima(svima zajedno!) prica za malu decu…Da ne govorim koliko ovaj slabo radi!
Tako da je tu najgore prosao techa.On je popio sad malus na polisu a mogli ste da ispravite to i sredite za 100€ plafon.
Nego je on sharan, a ti mlad i neiskusan a i djole te boka, nije po tvojim ledjima, tako si se vodio…

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока

Земунчанин

Van mreže Joca

• _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
« Odgovor #25 poslato: Mart 22, 2016, 10:16:29 posle podne »
Prve godine kako sam kupio Škodu (2011.) radio sam veliki servis u ovlašćenom sevisu 'Samardžić' cena je bila za oko 4.ooorsd jeftinije od moga kuma koji je pre mene mesec dana odradio isto. Razlog: vodena pumpa je bila reparirana kod mene a kod njega nova, na pitanje mog kuma da li su obavestili čoveka (tj. mene) o repariranoj v.pumpi... rekli su nema potrebe, ima garanciju isto!

Edit: Kum je tražio staru v.pumpu... rekli su da će mu je poslati...  nikada je nisu poslali.

Nisu bez veze mnogi izgubili licencu  ;)

Shooter92

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Mart 22, 2016, 10:20:29 posle podne »
Ne bih se slozio nikako da je to polovno krilo. Prvo covek koji je u servisu tamo neki sef mi je prijatelj. Drugo cak su mi slikali i ukazali na neke stvari prilikom inspekcije vozila koje se nisu mogle videti ovako. Trece upravo zbog takvih majstora o kakvim pricas i radim ovako kako radim. Cetvrto malus nisu neke velike pare. Peto ne volim da ostavljam auto nikad da prenoci kod majstora koga bas dobro ne znam...a to sto si rekao Porsche boli uvo da to radi kad i ovako dobijaju velike pare kad bi se slucajno jednom otkrilo tako nesto mogli bi da se pozdrave od posla....sesto nije saran u pitanju nego gospodin ,pa kad napravi sranje sam preuzme odgovornost na sebe bez da bilo ko sta kaze.
To sto ti pricas da tako ugradjuju polovna krila zvanicni servisi su urbane legende ,a i kako god oni da posluju ,zamisli kako posluju privatnici. Zato biram ljude koji poznaju etiku. Zamisli dodjes kod mene stomatologa a ja ti isfusarim i zamaskiram i uzmem pare i napravim od tebe sarana...takve ljude mrzim pa se prema svemu odnosim profesionalno ,a ovde je tesko naci postene. Nesto za servise sam ukazao poverenje Holliday-u plus kod njih uvek mogu da menjam auto za auto ,pa videcemo a i ako nesto zeznu imaju dosta love.
Treba biti posten covek, a ne gov*o jer kad tad ce ti se obiti o glavu sve sto lose radis ,a Porsche sebi to ne sme da dopusti a privatnici sve mogu ali kad tad se i to procuje.

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #27 poslato: Mart 22, 2016, 10:26:57 posle podne »
Ih što Štrbac sad nije živ da čuje kako se hvale servisi koji su ga prevarili!!! :) Porsche mu je fakturisao ulje i sve filtere za mali servis 16000 dinara, a zamenili su mu djoku,došao je kod mene da proverim,ulje je bilo crno,svi filteri stari,pogotovo za klimu,pun lišća... taj dan je radnik navodno suspendivan... ali koliko je takvih...
« Poslednja izmena: Mart 22, 2016, 10:59:02 posle podne od strane Gagi »

Shooter92

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Mart 22, 2016, 10:46:12 posle podne »
Svuda se desava ,samo sto mislim da je prevalenca zeznutih musterija 20 puta veca kod privatnika nego zvanicnih servisera.

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #29 poslato: Mart 22, 2016, 10:51:20 posle podne »
ma o tome bi mogli do sutra... meni je "ovlašćeni" zubar otvorio zub i pročistio živac u dva kanala iz četvorokanalnog zuba,tu noć sam hteo da umrem... pošto vidim da si stomatolog... tako da su sve to relativne stvari... ok ako si imao nekog koga dobro poznaješ u tom servisu i to je to...

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #30 poslato: Mart 22, 2016, 10:57:57 posle podne »
Shuteru, jel ti mislis da je Porsche drzavna firma kad navodis njih, pa privatnike?
Sve su to normalne stvari o kojima pricas, moral, postenje,i verujem da si kao mlad zubar cestit i korektan.Ali ovo nije normalna zemlja!
Poceo si gore da nabrajas po stavkama, malus nije mali, i godinama se iz njega izlazi,no razumeo sam da je teca u lovi i da to njemu nije problem.
Ovog slucaja sa pokojnim Zeljkom se secam, i da ne poznajem Gagija i da nisam poznavao njega mislio bi da nije istina.
Da ne duzimo, zakljucak je da si ti zadovoljan a to je vazno, a sve istalo ocemu smo pisali je iz kolektivnog iskustva koje nije malo i nije rekla-kazala nego je potkrepljeno stvarnim dogadjajima i cinjenicama.

Земунчанин

Van mreže Joca

• _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
« Odgovor #31 poslato: Mart 22, 2016, 10:59:42 posle podne »
Upravo tako Fred.
Privatnik živi od svog rada za razliku od radnika u ovlašćenom, msm da ti sve govori. Na kaljam ovlašćene ali samo ako imaš nekog pouzdanog tamo i ništa više...

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #32 poslato: Mart 22, 2016, 11:05:28 posle podne »
pa Fred je upravo sve rekao... ko su ti ovlašćeni ??? pa i to su privatne firme koje ne vode vlasnici jer ih stole boka,nego imaju "Miku" poslovodju,koji je Bog,a i batina... To krilo je završilo kao rashod kod nekog radnika koji kod kuće čuka privatno!!! 1000000%

Shooter92

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Mart 22, 2016, 11:06:12 posle podne »
Sad smo se svi slozili po svakoj stavki  clap
Poenta je da servis cine ljudi i da se molis Bogu da su posteni ,jer svaka greska se da ispraviti ako covek hoce. Ja sam imao losa iskustva sa poznatim jeftinim majstorima van BG-a ,a ovde imam prijatelja koji mi pomogne. Veliki servis cu raditi u Holliday-u 47000 je za mene jer sam kupio kod njih. Ulivaju mi poverenje, pa nek mi je Bog u pomoci  :26

Gagi vlasnik tog krila nije Porsche nego Sava osiguranje...a oni ni nemaju ugovor sa Porsche-om ,tako da ce biti pre da je kod njihovog nekog.
« Poslednja izmena: Mart 22, 2016, 11:09:03 posle podne od strane Shooter92 »

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #34 poslato: Mart 22, 2016, 11:16:10 posle podne »
U Sapcu i okolini su cuveni po postenju, zato ih i zovu chivijashi.Koliko se secam anegdote knezu Milosu su izvukli civiju iz tocka kocije[emoji6]
U prevodu, idi kod Gagija da ti uradi veliki servis, ako te strah ima i on G6 tako da poznaje auto jako dobro.Pri tome je iz Beograda i sve mozes da pitas sta te zanima.Mozda i da zamenis auto kod njega[emoji6]

Земунчанин

Shooter92

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Mart 22, 2016, 11:28:28 posle podne »
Ma znam sta je Sabac ,nego mi daju garanciju 30000km nakon odradjenog servisa na motor ,kaiseve itd. Znam da Gagi svasta radi ,gledao sam mu Golfa, top je ...uvek na kraju ostaje ono ciji delovi se stavljaju ,cena za koliko sve moze da se uradi i dobro je da ima garancija. Cuo sam da u blizini Belog dvora ima vrh servis za VW ,cena je za veliki servis 74000 ,reko ma cao :-D

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #36 poslato: Mart 22, 2016, 11:38:34 posle podne »
Sustina ovog foruma je da imas prave informacije ukapiraces to pa ces na koncu biti zadovoljan.Pre svega zbog mirne glave, jer kad si vec na forumu nije lose imati i konkretne koristi od istog.

Земунчанин

Shooter92

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Mart 22, 2016, 11:44:19 posle podne »
 :26  :26  :26

Kad je vec konkretno hocu da cipujem Golfa kod ovog Saleta iz Revocipa u Pozegi ,pa ako neko ima vezu sa njim da malo obori cenu ili da neko hoce pa da grupno obori cool :-D
Trenutno imam zabranu voznje do sredine juna ali nakon toga bih ga podigao na jedno 135 konja i 300Nm
« Poslednja izmena: Mart 22, 2016, 11:48:14 posle podne od strane Shooter92 »

Van mreže Darko80

• Master Member
  • Auto: Audi A3 LZ9Y
« Odgovor #38 poslato: Mart 22, 2016, 11:55:13 posle podne »
I sa time bi bilo lepo da zatvorimo ovo poglavlje na forumu ;)

O chipu itd. u drugoj temi

edit:  :26

edit  biggrin

Shooter92

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Mart 23, 2016, 12:11:46 pre podne »
Zatvaraj prijatelju ,resili smo sve diskusije  clap