Sa drugog foruma:
Kretoh veceras da radim, ugrejah auto, krenuo polako, noga na kocnicu kad prc, NEMA na srecu polako sam vozio, stanem pogledam, neki retardirani mamlaz namastio mi s mascu diskove i to sva cetiri. Sta cu skidoh sva cetiri tocka zasukoh rukave i benzinom oprah sve sto je masno. Prob'o auto kako koci malo je bolje al nije to to. Onako popizdeo >

krenuo prvo peske do obliznje pumpe da me bes prodje i da kupim ako slucajno imaju sprej za odmascivanje, NEMA. Sedoh u auto da probam kocnice jos jedared i da odem do druge pumpe, koci al nije opet to sto je bilo. A na pumpi smena popis i ko zna sta jos. Izjadam se pumpadziji a s obzirom da ni kod njih nema famozznog spreja rece " odi vamo " i odvede me iza do magacina, probrlja po kutijama i dade mi flasu famina. "Sakri to pod jaknu da te ne uslikaju kamere i vozii" rece pumpadzija i na pitanje: "sta sam duzan?" odmahnu rukom i rece, vise se ne secam sta je rekao ... Svaka mu se dala . Sutra izjutra planiram prvo do sup-a , a ne prvo cu da operem sva cetiri diska sa faminom, potom u miliciju, odoh malo da se tuzakam, znam da nece biti od toga nista al nema veze.
Da li sumnjam na nekog? Nemam pojma, zivim u ludom kraju u ludom gradu u ludoj drzavi. Sumnjam na sve koje sam u prosle dve nedelje pogledao i pozdravio mozda je neko pomislio da ga zajebavam i mrko gledam, jednostavno nemam pojma.