0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.
Prateci oglase za kola zakljucio sam sledece:u Italiji sva kola voze dede od 1968god pa na daljeu Nemackoj svaki BMW je vozila babau Srbiji svaki vozila zena (vlasnica).I svaki je imao samo 1 vlasnika i presao famoznih 130.000km.Pa se pitam gde deda 1968g italijan predje 350.000km sa Tuaregom?Pa se pitam gde baba predje sa BMW-om 350.000km i produva mu motor?I kako je to pozitivno sto je vlasnica auta vozila auto kod nas?Jedinu vezu koju sam ovde nasao je:Deda Italijan je isao kod babe nemice, svaki dan i vracao se nazad. A baba iz nemacke dal boluje od Alchajmerove bolesti pa je sutra odma zurila do dede u Italiju. Jedino sto ne shvatam u ovoj zagonetki kako je POZITIVNO napisati u oglasu: Vlasnica ili vozila ga zena?
Milenku, gomiju i tebi treba oduzeti te pasate i dati vam dvojke 1,6d iz 1983 godine one zute postarske sto od dodatne opreme imaju samo pepeljare
Citat: jevtta Novembar 28, 2011, 12:41:27 pre podnePrateci oglase za kola zakljucio sam sledece:u Italiji sva kola voze dede od 1968god pa na daljeu Nemackoj svaki BMW je vozila babau Srbiji svaki vozila zena (vlasnica).I svaki je imao samo 1 vlasnika i presao famoznih 130.000km.Pa se pitam gde deda 1968g italijan predje 350.000km sa Tuaregom?Pa se pitam gde baba predje sa BMW-om 350.000km i produva mu motor?I kako je to pozitivno sto je vlasnica auta vozila auto kod nas?Jedinu vezu koju sam ovde nasao je:Deda Italijan je isao kod babe nemice, svaki dan i vracao se nazad. A baba iz nemacke dal boluje od Alchajmerove bolesti pa je sutra odma zurila do dede u Italiju. Jedino sto ne shvatam u ovoj zagonetki kako je POZITIVNO napisati u oglasu: Vlasnica ili vozila ga zena? Ama koi bre DEDA 1968 ??? Neke su *DEDE* iz 1968 presle i jos uvek prelaze vecu kilometrazu u RIKVERC u inostranstvu, od tebe u napred bilo gde CCCCC ne mogu da verujem . . .
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste