0 Članovi i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Ova strana nije realno prikazana, pogledajte kako stoje biljke sto rastu na njoj. . , i jos jedna stvar, ovaj Range nema ovoliki napadni ugao. . ., cisti fake. .
http://www.youtube.com/watch?v=TUuKyoERp3A&feature=relatedOvo je po meni nemoguce u realnosti
Opet fake, pogledaj uzbrdicu snimanu dok je Prado napada i njegov polozaj tad, a pogledaj snimak drugom kamerom , nebo i zemlja. . , ma nema sanse, iskipala bi ga ovolika uzbrdica odma. . .
Ginu ljudi u saobracajkama nenormalno...nasa realnostidemo daljemozda nekome odgovara ET
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih
Citat: Darko80 Jul 31, 2011, 12:12:40 posle podneGinu ljudi u saobracajkama nenormalno...nasa realnostidemo daljekako ne bi mogla, mogu cak i tri :Dmozda nekome odgovara ET pa ovako gledano ovo je ET u minusu sta mislite moze li se navuci neka guma na ovo ?
Ginu ljudi u saobracajkama nenormalno...nasa realnostidemo daljekako ne bi mogla, mogu cak i tri :Dmozda nekome odgovara ET