Sto se tice tih silnih predloga za sredjivanje kola, cinjenica je da je 1000 puta bolje samo staviti lepu felnu i ne palamuditi sa silnim branicima od honde itd. Diode i folije nikad nisam podrzavao. ali to su sve stvari ukusa, i svako ima pravo da radi sa svojim autom sta hoce. Ja bi licno najvise voleo da je ceo forum patosiran i ima 18+ felne, al to sam ja!
Jednostavno je VW za to, pogledaj po netu kako se sredjuje VW u USA i EU.
A ja sam sa mojim autom, i sa ne najsjanijim gumama zimus izlazio i sa trave pokrivene snegom, i sa zaledjenih parkinga pod nagibom itd itd...
No, nije poenta to, nego nacin na koji si ti to napisao. Ne mozes da kazes da nisi to mislio jer si napisao bas to sto si mislio. I to se i vidi lepo.
Jesi ti otvorio klip uopste? Na klipu je fabricka Mk5 gti ? sa fabrickim felnama i gumama koje idu za to. Auto nije ni patosiran ni budzen, jednostavno je zaglavio u duboko seosko blato.
Stvarno mislim da ti komentar nije na mestu. Niko ne pominje nikakvo brisanje banovanje itd, zasto se odma to poteze? ovde sam ti licno JA skrenuo paznju na komentar, ne Moderator kluba.