0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: Blasted Street Februar 18, 2016, 11:26:40 posle podneDruze puno predjenih km ti zelim sa minimalnim popravkama oko motora,ali sto se enterijera i spoljasnosti tice stvarno ces morati da se potrudis,jer vlasnik pre tebe ocigledno se nije uopste trudio oko toga ,auto dosta zapusteno deluje,fali mu jedno provesionalno dubinsko pranje i poliranje i onda ce vec to bolje izgledati, a ako planiras da ga bas sredjujes onda valjda i sam vec imas od prilike neke ideje u glavi kako sta kojim putem, srecno u daljim radovima :DHvala drugar na savetima☺svestan sam da ima mnogo da se ulaze,ali bas sam ga malo platio..koliko para toliko muzike☺ cekam malo lepse vreme pa krecem sa sredjivanjem..ajde pa da vidim tvoju cetvorkicu,nismo daleko..citavih 30km☺Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Druze puno predjenih km ti zelim sa minimalnim popravkama oko motora,ali sto se enterijera i spoljasnosti tice stvarno ces morati da se potrudis,jer vlasnik pre tebe ocigledno se nije uopste trudio oko toga ,auto dosta zapusteno deluje,fali mu jedno provesionalno dubinsko pranje i poliranje i onda ce vec to bolje izgledati, a ako planiras da ga bas sredjujes onda valjda i sam vec imas od prilike neke ideje u glavi kako sta kojim putem, srecno u daljim radovima :D
Moze biti za vise stvari.Na kom mestu na tabli ti stoji?Sent from Sony Xperia M4 Aqua
Jel na samoj tabli ili na nekom dodatnom mestu?Jel to mesto prvo sa leva u donjem redu?