Drugar mi ponudi pre malo vise od mesec dana golfa 4 2003 god u "extra" stanju... Odem ja da pogledam,auto stvarno vizuelno skroz korektan,nikad lupan,nikad farban,cak ni branici nisu farbani,Highline felne sa dobrim letnjim gumama,190 hiljada na satu,pali extra,radi ne cuje se,jedina mana su mu tapaciri sva 4 odlepljena i zadnji stubovi i lajsna do gepek vrata (iza neba)... Cena je bila extra i ja uzmem auto... O tom autu nikada nisam razmisljao niti bih ga kupio u zivotu jer sam imao odvratno misljenje i gadjenje prema autu (Burazer mi je poginuo u golfu 4) nije bio kriv auto ali jbg... Kada sam ga kupio nije lupalo nista na trapu,bio je utegnut,radio lepo,isao lepo...
Svideo mi se golf na prvi pogled kad sam ga video ,sinulo mi u glavi sta sve moze da se uradi sa tim autom...
Posto radim u vw servisu,a gazda mi je teca... Dignemo ga nas dvojica na dizalicu da pretresemo trap,kad imamo i sta da vidimo...
Na trapu ne valja obe spone,oba semen bloka na viljuskama,obe solje,levi amortizer iscureo,desni stabilizator balans stangle puko... Zamenimo mi sve to sem amortizera... Skinem dizne ocistim,uradim veliki servis... I reko sad sam ga koliko toliko utegnuo da mogu da vozim... Ne znam kako da postavim slike,po uputstvima sam radio ali mi stalno izbacuje prevelika datoteka...