Autor Tema: Corrado lupanje u motoru  (Pročitano 1012 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NikolaPn

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto sređujem za sebe, ostale ko **** !!
  • Auto: Mk3 ABF
Corrado lupanje u motoru
« poslato: Januar 25, 2016, 10:34:07 posle podne »
Pre nekoliko dana auto je poceo da dize temperaturu i da naduva creva. Skinuo sam glavu i odneo na proveru. Ustanovljeno je da je glava pukla pa sam nasao drugu. Tu "novu" glavu sam poravnao, zamenio vodjice, gumice i sve sto uz to ide. Spakovao sam sve i kad sam upalio auto poceo da je da lupa karasteofalno ( racunam dok napuni podizace). Radio je 20min i malo smanjio lupljavu ali ne totalno. Vec 3 dana vozim auto u nadi da ae to smiri ali mrka kapa. Motor 1.8 16v 100kw kr na plinu, ulje 10w-40. Sa moje glave sam prebacio podizace i bregaste. Ako neko ima neki predlog ili znq o cemu se radi neka pise. Svi majstori suu mi rekli da to nije niata strasno ali mnogo je ruzno a i ide na zivce. Unapred hvala!!

Van mreže bojmil0306

• VW Početnik
Odg: Corrado lupanje u motoru
« Odgovor #1 poslato: Januar 25, 2016, 11:51:23 posle podne »
Nije da nije strasno neki od ventila su ostali po malo otvoreni. Trebao si da ispraznis podizace od ulja operes benzinom izduvas i namontiras prazne,kada dobiju ulje pritisak ulja ih napuni time smanji zazor plocica- bregasta i to je to,namontirao si pune i sada bregasta potiskuje neki dole a ne treba.Trebao si da prekontrolises i da izbacis one koji su meki stavis nove a najbolje da si stavio sve nove.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Corrado lupanje u motoru
« Odgovor #2 poslato: Januar 26, 2016, 06:07:30 posle podne »
skupi novi....
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup