Autor Tema: Passat B5.5 - Samouključivanje originalnog alarma  (Pročitano 3322 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže smederevac

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat B5.5
Passat B5.5 - Samouključivanje originalnog alarma
« poslato: Januar 17, 2016, 02:49:31 posle podne »
Zdravo narode,
Već par dana alarm na kolima se sam uključuje. Što je hladnije, to je uključivanje češće. Da li ima ikoga sa istim iskustvom i kako je problem rešen? Probao sam da kola ostavim otključana ali ne vredi, posle kratkog vremena, sama se zaključavaju (što je normalno). Ima li makar načina da zaključam auto a da ne aktiviram i alarm? Pomagajte jer već ludim što od auta što od komšiluka...

Van mreže smederevac

• VW Početnik
Odg: Passat B5.5 - Samouključivanje originalnog alarma
« Odgovor #1 poslato: Januar 17, 2016, 06:11:49 posle podne »
Biće da sam našao rešenje  :+ da se kola zaključaju a da se ne uključi alarm  :+  :+  :+ Elem, limuzina je otključana, ključ turate u bravu, stiskate na daljincu/ključu taster za otključavanje i držite sve vreme. Elegantnim pokretom ruke, ključ okrećete jednom na desno, sva vrata se zaključavaju, pali se lampica na vratima. Onda još jednom na desno, i lampica alarma se gasi!
Evo već par sati, alarm se nije oglasio  yupi3ti

Van mreže Knindza

• Full Member
« Odgovor #2 poslato: Januar 18, 2016, 12:43:46 pre podne »
Isto radis tako sto na daljincu kliknes dugme za zakljucavanje, kada se zakljuca, opet kliknes isto dugme, i zadrzis dok ne cujes da se na pola otkljuca, to znaci da je auto zakljucan, ali da se iznutra moze otvoriti i alarm je iskljucen.

Tvoj problem je verovatno brava u nekim vratima, vidi da li registruje da su vrata (pojedinacno) otvorena, prekidaci u bravama na b5.5 su standardna prica :D

Van mreže smederevac

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Januar 18, 2016, 08:24:07 posle podne »
More samo bože zdravlje lepog vremena  :+ ima da mu pokažem ko je gazda...