Sve ti je druze detaljno objasnjeno, cak i slike imas.
Taj modul ce imati pozitivan i negativa trigger,odnosno u zavisnosti da li tvoja centralna brava ima + ili - kao signal otkljucavanja i zakljucavanja.
Volkswgen za novije modele (makar četvorka/polo 9n/passat b5.5 idr koriste negativan trigger).
Uzmes i dobro proucis semu koju dobijes uz daljinsko koje si kupio.
Onda skines vozacev tapicir, evo ovdje imas kako
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?961163Kad skines tapicir vidjeces ovakav konektor

otkopcaj konektor,i otidji i skini negativnu klemu sa akumulatora da slucajno nebi napravio spoj dok pravis,pa da ti nebi nesto izgorilo.Ž
Sada POLAKO isjeci onu cupavu izlor traku,kojom su kablovi obmotani,da bi lakse prisao zeljenim zicama.
Modul monitras iznad modula sa kog si otkopcao konektor

ovdje ti pise sta ti koja zica znaci, zato sam ti rekao,prouci semu koju si dobio uz modul i skontaces koju boju zice spajas na sta
kad tu sve lijepo spojis,obmotaj izlorikom ili koristi heatshrink sta god imas pri ruci, da ne dodje do spoja
E sad vrati klemu zakljucaj otkljucaj provjeri da li radi,ako sve radi a ne blicaju ti zmigavci,onda moras dvije zice sa modula od daljinskog zakljucavanja,da otpojis sa zica sto si spojio na konektoru onome,i da ih provuces skroz do prekidaca za 4 zmigavca

gdje ces jednu zicu spojiti na crno-bijelu i na crno-zelenu ako dobro vidim na slici

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
sve ovo sam samo preveo sa sajta sto sam ti postavio :D