I meni posle pranja kola iscuri malo vode iz gepek vrata, nije mi jasno kuda udje kada mi sve dihtuje i gepek je apsolutno suv ko barut.
Resio sam i taj problem, imas dve male gumene zaptivke na vratima i slobodno ih izvadi da bi voda imala kuda da iscuri ...

...
jpg images,,,
Ovo tamno oko rupe je fabricki zastitni vosak pa da neko ne pomisli da je prljavo ...

...
...
Idemo dalje, obecao sam ti slike moje protivkisne zastite ...

...
Koji god kabrioletista kaze da nije okvasio gace u njemu, znaj da laze. Meni curka samo kod rucki za kopcanje, sve ostalo dihtuje i suvo je kao barut ...
adult photo sharing...
Jednom me je uhvatio letnji pljusak u toku voznje pa mi je leva nogavica bila skroz mokra ...

... a drugi put mi je auto bio parkiran pa sam zatekao mokro sediste po povratku ...

...
Za resenje tog problema ti je dovoljno parce neke cirade i parce kanapa ...

...
upload a gif...
Izgleda smesno ...

... ali deluje ...

...
Prostirku prebacis celom duzinom preko ivice krova, na jednom kraju kanapa napravis omcu i prebacis oko retrovizora a na drugom kraju sve to lepo pritegnes oko drugog retrovizora. Inace na drugom kraju kanapa je nastavak onaj kineski treger da bi se sve lepo zateglo i doteglo ... Na kraju sve to lepo postavljeno izgleda ovako ...

...
image hosting 30 mb...
free image upload...
print screen windows...
Gledano sa prednje strane, izgledalo bi ovako. Vodis racuna da ti kanap ide po onom spoju izmedju krova i kedera. To je bitno da ti sve to u toku voznje zbog vetra ne bi odletelo u 3 lepe p.m. ...

...
free picture upload...
Ja sam ovo za sve ove godine koristio samo 2 puta u toku voznje po letnjem pljusku kada me je iznenadio i zadovoljan sam ucinkom, kolena su mi bila skroz suva ...

... Do brzine od nekih 60/70 km voznja je skroz normalna a posle toga se sa povecanjem brzine povecava i sustanje vetra koje se pravi leprsanjem ...

... testirao sam ga i na auto putu pri vecim brzinama ali pri 120 km toliko landara da imas utisak kao da letis u helikopteru ...

...
Bitan detalj, nema otvaranja i zatvaranja vrata sa ovom skalamerijm. Meni to nije problem jer i ne vozim po kisi a u slucaju nuzde dovoljno ti je 74 sekunde za montiranje iz unutrasnjosti kola. Spustis oba prozora i bla bla truc truc ...

...