E napunih i ja 18 i odlucih da kupim sebi prvo auto. Posto sam prvo davanje gasa i pustanje kvacila imao na golfu dvojci doduse gtd odlucio sam se da mi prvo auto bude volkswagen golf 2 ili corrado. Nakon par pregledanih corrada i cinjenice da su ili lupani i ofucani ili neregularni odustao sam od corrada i usredio se na potragu golfa 2 gti. Trazio sam iskljucivo da bude digifant k glava me nije zanimala ni pod razno. Ovog golfa sam vidjao nekad davno po gradu i uvek mu se divio i kad sam cuo da se prodaje odlucio da ga vidim pa sta bog da i eto uspem se dogovorit i kupim sebi prvo auto ni vise ni manje nego golf 2 gti(moji kad me nisu iz kuce izbacili kad su videli da sam ga dovezao ali bilo je jace od mene). Pa da predstavim auto znaci
Golf 2 gti 82kw digifant
Elektricna recaro sedista
Alu felge 15ke sa niskoprofilnim gumama
Sportski amortizeri i crvene opruge
Taho plazma sat (valjda se tako zove)
Momo volan
Plasticna zastita ispod motora
Pojacalo i panasonic cd radio
I sportski lonac ako ne i komplet izduv ali nisam siguran
Daljinsko zakljucavanje i alarm
U planu mi je ugraditi sekvent plin ali to ce malo sacekati, ispolirati komplet auto, oprat sedista. Na par mesta mi je izbila korozija tipa ispod zadnjeg stakla na gepeku i kod zadnjr leve obrve ali to cu ubrzo srediti nadam se.A u daljoj buducnosti ako Bog da ubacit servo, el podizace, el retrovizore :D

Nakon noci napolju

Prvo pranje

Zatim ja i golf :D

Slika recarosa haha

Sent from my SM-G900P using Tapatalk