Evo da predstavim moju zujalicu.
Golf 3 2,0 16v Gti
ABF motor 152ks kupio sam ga pre neki mesec negde bogu iza nogu na jugu Srbije, zaboravio kako se zove zaseok :D Dovezao na prikolici i to je bio jedan pravi srpski auto sto znaci
boja u 50 nijansi crne, sve sto moze drzalo se na hol srafovima. Krpljen uz pomoc stapa i kanapa i naravno prezupcen. Razlicita sedista, bez pola lajsni, sa srafcigerima u staklima i motorom u gepeku. Nije radio na benzin, ustvari nije radio nikako :D Djubar - djubar

Zatim ide u garazu na rasturanje, popravljanje motora. Usput promenjene viljuske sa novim silen blokovima, letva, vodena pumpa, pumpa goriva, zadnja klesta, sajle rucne, komplet izduv fabricki vracen sa dva lonca, posto srednji nije imao i sto nekih stvari. Skinute kineske folije sa stakala, ubacen drugi enterijer, lajsne druge sve u krug, komplet ofarban crnom metalik, ofarbane felne, klesta, ispoliran. O struji da ne govorim da je svaka zica krpljena nastavljana secena, sacuvaj boze, to ne moze bog otac da vrati na fabriku, ali koliko je moglo namesteno je da izgleda pristojno. Ubacena muzika sa osam zvucnika, tapaciri, tapaciri gepeka, sve vraceno na fabriku. Jedino sam ostavio crvene opruge napred dosta je tvrd i spusten je lepo izgleda, mada imam delova da vratim sve, ali lep mi je ovako :D
Evo slika, da ne duzim

Ovo mi je bilo zao da prefarbam, neko se potrudio lepo da uradi airbrush (lik mortal combata ako se ne varam)

Eto