Autor Tema: Tesko pali kad je hladan i gubi snagu u voznji  (Pročitano 2248 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Frt69

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4 1.9 TDi
Tesko pali kad je hladan i gubi snagu u voznji
« poslato: Novembar 04, 2015, 09:57:50 posle podne »
Retko se desava, za jedno 7 meseci kolko ga imam, desilo se mozda 7 puta da mi izgubi snagu u toku voznje, isto kao da se turbina ugasi(ali mozda nije turbina) i onda slabo vuce,nema onog preko 2000 da cimne da povuce, nego sve ravno vuce. I tako,da ga vozim 2 sata nece se povratit snaga sve dok ga ne UGASIM, ugasim ga na sekundu i upalim i onda je se uredu.I onda mogu voziti kolko ocu nece gubit snagu(Barem mi se nije desilo da mi 2 puta zaredom izgubi snagu)..Oseti se ubrzanje malo na vrhu gasa kada brzo dam gas malo i pustim i sve tako, oseti se malo da ono cima da povuce ali nije to to ni blizu,i to traje tu na vrhu gasa ali gas do pola ili do kraja samo ode, propade i polako vuce.
A drugi problem je da kad je hladan tesko pali.Evo danas mozda 6-7-8 stepeni napolju, nisam ga palio 2 dana.Vergla oko 6 sekundi i tek onda mi upali. Vozao ga malo, 15-ak minuta ugasio, da opet upalim nece. Tek iz drugog puta upali.
Da nije do pumpe niskog pritiska(pumpe rezervoara)? Da li zbog nje ako nije uredu gubi snagu i lose pali kad je hladan?
Radio sam veliki servis na ljeto..
I kolika je cena te pumpe rezervoara da mi zamene otprilike da znam koliko da pripremim?
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2015, 10:01:16 posle podne od strane Frt69 »

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Tesko pali kad je hladan i gubi snagu u voznji
« Odgovor #1 poslato: Novembar 04, 2015, 10:09:06 posle podne »
koji je motor koji auto. niko nije milan tarot ovdje da nagada. u golfu 4 tdi ima 10 vrsta motora
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Frt69

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Novembar 04, 2015, 10:15:09 posle podne »
Pise
Golf 4 1.9 TDi
74kw je

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #3 poslato: Novembar 05, 2015, 10:04:45 pre podne »
pumpa u rezarvaru, tandem pumpa, dizne, vakum ventili.....
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Frt69

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Novembar 05, 2015, 04:49:29 posle podne »
Koja je cena ovih delova sa zamjenom?
I mogu li ustanoviti sta je od toga da mi ne mjenjaju sve redom i da moram placat dok ne otklone kvar?

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #5 poslato: Novembar 05, 2015, 05:04:19 posle podne »
prvo izvadi pumpu iz rezervara, ocisti kuciste i propusi crijeva do filtera goriva. filter obavezno novi stavi