evo da postavim neki moj rad sto radim u sslobodno vreme, poliranje auta, mada u zadnje vreme toliko me napinju za poliranje da vise i ne mam slobodnog vremena,iz pekare na poliranje pa u pekari,slabo spavanje slabija ishrana i odmah pad imuniteta i sinoc me zakuca angina i temperatura

taman da odmorim malo

sto se tice poliranja par slika sto cu postaviti radjeno je samo pastama bez pipanja smirgle na autu
audi A6, 2 dana posla. macka slajfovala po haubi,ker koga ima naravno na krilu slajfuje ne bi li uhvatio macku

ceo zagreban na sve strane, dve ruke poliranja i carnauba vosak na kraju
pre

posle

evo i videa zavrsenog auta
range rover, 3 dana posla, takodje samo pastama bez pipanja smirgle.+ keramicka zastita na bazi nano tehnologije. auto ima toliko mek i zajeban lak za rad da je to cudo,onda neko sa polirkom misli da je odmah veliki majstor i sobzirom da je ranije poliran pre nego sto ga uzeo sadasnji vlasnik, lak je toliko bio upaljen,unakazen a hologrami 100% auta,bukvalno u svakom smislu reci auto je na dnevnoj svetlosti bio od holograma sive boje a ne crn

i uz sve to u perionici na pranje mu ceo auto ogrebu na sve strane, gazda umalo ih nije popalio

pre

posle

pasat B8 godinu dana star, pojavile se neke fleke boje rdje u garanciji je i ne prihvataju garanciju za te fleke,kazu usled vremenskih prilika je to i kiselih kisa, a za auto godinu dana star lak je mnogo mutan a samo 20.000km preso
pre

posle

ima jos radova,ali mrzime sad sve postavljati... ovi mi najinteresatniji