0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ignorise me ne viberu, morao sam da obidjem temu i stosta da vidim Haha eno i meni Pasat pod snegom... sin ga zove Sneško koliko vidim upalicemo ih u isto za jedno mesec dana kao vesnike proleca. Komsiluk u Zajecaru opet nece moci da spava kada okopni... evo ga opet ovaj turira ispred kuce Cicero blinkaju diode koje nemaju adekvatno hladjenje i onda se gase zbog pregrevanja (blinkanje). Kada porucujes gledaj da su kvalitetnije.Nego koja je duzina sijalica za tablicu na Golfu 5... ja ako ne posaljem niko nece
Candy white jedna od najlepsih boja za MK5 GTI. U kraju ima jedna 5ica GTI Candy white - prilicno sam siguran, samo 4v. Ne znam koji mi je lepsi iskreno (2v ili 4v). Ima iste tockove, ful su
Golf je TOP posebno sa Pokloncicima ... a ovo pod snegom kao kad se sprema neka nova premiera -prezentacia novog Vrx modela ... pa se ceka otkrivanje ...
Koliko si platio carinu? I ja na prolece stavljam varalicu mada gledam na vestima u BiH obavezno mora katalizator, ako nije ispravan kazne velike... valjda nece i kod nas....
Stvarno nemas mira svaka cast[emoji106] Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Ma ti nemas mira Svaka cast! Iz licnog iskustva znam da varalica radi posao bez greske Kad idemo za Grcku da radimo mape?
slazem se za veci turbo i kad se juri preko 300ks, ali veci turbo povlaci i vece stvari, tako da mi je i na predhodnom autu turbo radeo i dalje radi na 1.6 bara, ispred crvenog je na 1.2 bara. i nije mu nista jos uvek,nece biti ni ovom na 1.4 bara a i ako crkne,remontovace se i idemo dalje potrosni materjal
tako da mi je i na predhodnom autu turbo radeo i dalje radi na 1.6
Svaka cast za radove! Citat: pekar Januar 19, 2017, 08:02:45 posle podne tako da mi je i na predhodnom autu turbo radeo i dalje radi na 1.6 A ja se bojim da na mom odvrnem preko 1.2