'ajde i ja da predstavim svog ljubimca. U pitanu je Passat B5 2000. godište sa 1.9TDI motorom 116KS, menjač sa 5 brzina, kao što vidite karavan. Vuče kao šašav, najviše sam ga vozio 160km/h, za više nisam imao dužinu puta. Uvežen je iz Italije pre nekoliko godina, ima dosta opreme, i radi bez greške sa svojih pozamašnih 240000km ( kod mene je od 170000 čini mi se). Pre neki dan sam imao problem sa upadanjem suvozačevog stakla u vrata, izazvanog pucanjem plastičnih žabica/nosača koji drže staklo. To se rešilo, takođe ubacio sam gumene patosnice umesto platnenih, jer ide zima i platnene bi se ubrzo pošteno napile

U planu je kozmetika, tu spadaju okvir oko radija, koji ponekada ispadne, pa bih ceo zamenio, ali slabo mogu da ga nađem u ovoj boji ; zamena okvira oko pepeljare jer su pukli njeni nosači pa nije u funkciji ; veće i lepše felne, ali ne vozim ga samo ja, pa bi moralo da padne nagovaranje ostalih članova ; sređivanje ili zamena vozačevog sedišta ; zamena leve štopaljke ; sanacija napuklog ćoška branika ; prednja maska sa hromiranim ivicama ; zamena izbledelih DI slova i skidanje onog Crena Mario natpisa ; poliranje, a najradije i zamena ovih farova sa novim ksenonskim ; i na kraju, ubacivanje lepšeg radija sa USB priključkom, i to će se ja mislim prvo obaviti ; itd.. Otvorio sam temu da bih sam imao tok sređivanja auta, jer planiram da mu se posvetim, pošto je stvarno zadobio moje simpatije. Hvala svima koji podrže projekat sređivanja svojim savetima koje naravno očekujem, s' obzirom da sam mlad i da nemam posebno znanje oko svega toga, tačnije imam znanje koje pokupim iz tuđih iskustava. Kačim slike (baš sam našao tmuran dan za slikanje, a taman sam ga oprao momački) , pa ću se javljati sa novim vestima.