Po nagovoru kolege Freda Perića , želim da predstavim po treći put na ovom forumu svoj novi auto! U pitanju je VW Golf VI 2.0cr TDI sa fabričkih 110KS Trendline(Balkan paket) !!! U Balkan paket spadaju komande na volanu,putni računar,digitalna klima,4x podizači stakla,ASR,duble din mp3 i još po nešto, da ne dužim puno , evo slika odmah posle kupovine od pre dve nedelje...

Posle par dana su stigle i tablice po narudzbini VW paćenika

ubrzo posle toga su uklonjene oznake sa petih vrata

Nakon toga se naravno morala posetiti Požega i Revo-Chip kuća,koja me je svojim znanjem i gostoprimstvom kupila za sva vremena!!!

Auto je mogao da se podigne do neverovatnih 190ks,ali je onda bio problem u ASR modulu koji je registrovao dupli obrtni moment,što bi nekada rezultiralo problemom u trećoj brzini pri preticanju,tj oduzimanju gasa,jer je računar to video kao nenormalno proklizavanje... Tako da je 170ks i više nego dovoljno za ovaj auto,u ostalom ne znam koliko bi u prvom slučaju mogao da izdrži zamajac , nosači itd...
Što se tiče potrošnje,tu sam se zaprepastio,skoro da je za 2L manja nego na predhodnom Golfu... na magistrali pri brzini od oko 90km/h je neverovatnih 3.7 do 3.9

Danas sam se malo igrao sa maskom i napravio lajsne od highline-a

Od budućih radova planiram da zatamnim stakla,ugradim maglenke,tempomat,multimediju i naravno da promenim felne,jer mi se ne svidjaju nikako...