Autor Tema: ulazi mi voda u auto  (Pročitano 1716 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže raxy

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
ulazi mi voda u auto
« poslato: Oktobar 16, 2009, 11:53:42 pre podne »
Ljudi imam veliki problem sa mojim golfom mk1 voda mi ulazi u auto. Cim pada kisa ja i suvozac mozemo da peremo noge. Sve sam pregledao pustio vodu na crevo iz vodovoda i nigde ne vidim da curi, cim pocne kisa eto nje. Sta da radim  UPOMOC

Van mreže Raske

• VW Početnik
  • Auto: Golf II GTI 16V
Odg: ulazi mi voda u auto
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 16, 2009, 02:21:11 posle podne »
Pogledaj da li imas zastitnu foliju ispod tapacirunga na vratima, hoce tu da ulazi.

Krle

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 16, 2009, 02:41:31 posle podne »
Pogledaj da li ti negde kod prednjeg stakla silazi voda prema motornom prostoru, tu moze da ti prodje bez problema i da ti natapa auto ispod tepiha a da nemas pojma odakle tu...

Van mreže golfo

• Sr. Member
  • Auto: Golf 3 tdi,Polo 9N 1.4 tdi
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 17, 2009, 12:39:12 pre podne »
meni je isto tako ulazila voda u golfu kecu,pa sam tamo gde mi je motor za prednje brisace silikonom zalio onu kocku sto ima neke resetke,i stoji na sredini,a pored toga sam ocistio i one kanale za odvod vode sto imas sa strane jer su bili puni lisca i prljavstine i problem mi je bio resen,tako da moj ti je savet da to prekontrolises,a ovo za foliju i vrata to ti je Raske dobro rekao to se i meni desava na suvozacevim vratima,tako da cu ovih dana da stavim foliju a moze i najlon,posto mi e fabricki najlon iscepan ,i kad to uradis obavezno procisti na vratima one kanalice sto sluze za sakupljanje vode i na njima imas dve rupice koje sluze da voda kroz njih izlazi iz vrata,jer ako ti je to zapuseno vrata ce poceti da ti trule.

Van mreže vladex

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 27, 2009, 01:27:58 posle podne »
Pogledaj jesu li  ti kederi dobri,posto zna biti i do toga.

Van mreže Sajovan

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 27, 2009, 01:58:49 posle podne »
Pogledaj na sajlu za otwaranje haube,mom kumu je bas prije neki dan tuda usla voda,znaci ispod haube u gornjem desnom cosku,ili cak moze i u lijevom,pa te kanale za odvod ocisti.
 mahac
TDI Power