Imam problem na Golf 4 1.4 16V ,AXP,u vožnji mi se samo odjednom ugasi,padne kazaljka obrtaja i to je to,upale se lampice EPC i check engine,posle nekog vremena se EPC ugasi a check engine ostane.Ler gas uredan ne varira auto ne trokira u smislu da gubi snagu,vuče dobro dok ide,potrošnja goriva normalna,samo se nekad u vožnji oseti trzanje i pred gašenje se tako manifestuje.Isprva sam mogao da ga upalim ponovo, a sad više neće nikako da upali.Ono što sam uspeo proveriti je sledeće.Nema varnice na svećicama (stavljene nove i opet isto) ,premerena bobina i primar i sekundar i to je u redu,Isključen EGR ventil (dok je bio u voznom stanju) i dalje se isto ponaša ,ispitan džek od bobine, imam stalan napon između kontakta 2 - 4 ali nemam signal za paljenje između kontakta 1- 4 i 3-4 .Dalje ispitan senzor bregaste on je u redu, samo mi ostaje da proverim senzor radilice, ali u tome i jeste problem što ne znam gde se on nalazi,Pa ako bi neko mogao da mi objasni ili okači sliku gde se tačno nalazi džek senzora radilice.Kolega mi dolazi sutra sa dijagnostikom,nije mogao ranije,pa ako još neko ima ideju šta bi moglo da bude ,svaki savet je dobro došao.