Autor Tema: Passat B5 plus 1,9 TDI 2002 voda u vozilu  (Pročitano 975 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže eldin1974

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: PASSAT B5
Passat B5 plus 1,9 TDI 2002 voda u vozilu
« poslato: Jun 24, 2015, 11:33:30 posle podne »
Poštovani,

Zovem se Eldin pišem Vam iz Zenice BiH posjedujem m/v Passat 1,9 tdi limuzina 2002 god. Moj problem je kada pada kisa vozilo parkirano  uvijek se pojavi voda iza sjedišta vozača i  u gepeku u desnoj strani džep.Dosada sam skinuo mrežice odvoda ispod akumulatora.Molim Vas za savjet šta dalje da radim, ima li ovdje netko s ovim ili slicnim problemom.

Lijep pozdrav. badmood

P.S.

Ovaj post sam ranije postavio u pogresnom dijelu foruma nadam se da je ovdje ok  boodala

Van mreže iwcham1979

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Passat B5 plus 1,9 TDI 2002 voda u vozilu
« Odgovor #1 poslato: Jul 18, 2015, 04:01:07 posle podne »
Eldine, ako nije vec reseno..., imao je drugar problem slican tvome. Njemu je ulazila voda pozadi u dzep gepeka. Uzrok problema bila je nestrucna zamena zadnjeg stakla, pa je voda propazila i slivala se u gepek ispod bocnog tapacira pozadi. Voda samo podlizujentako da tapacir ostaje suv. Problem je resio tako sto je skinuo taj bocni zadnji tapacir, da bi imao pristup unutrasnjoj strani zadnjeg stakla, i tu stavio silikon... Problema vise nije bilo... Probaj u garazi ili kad je suvo. Sipaj vodu po obodu kedera zadnjeg stakla, skini tapacir dzepa u gepeku i prati. Ako pocne voda, onda resi problem iznutra silikonom, ili da ti ponovo lepe staklo... Pozz
« Poslednja izmena: Jul 18, 2015, 04:03:38 posle podne od strane iwcham1979 »
Ne uči svinju da peva. Em gubiš vreme, em nerviraš svinju!