Ako vec imas fabricki alarm onda mora to da pogleda iskusni elektricar. Moze doci do situacije kao kod mog druga na Audi A6 da zakljuca preko daljinskog(naknadno ugradjeno) i aktivira se fabricki alarm a posle po otkljucanju preko daljinskog on ostaje aktiviran(otvoris vrata) i pocne da vristi kao lud. Tako da mora preko centrale alarma da se preveze novo daljinsko zakljucavanje ili da se ukloni alarm pa da imas samo klasicno daljinsko bez alarma. Ako imas malo iskustva sa tim mozes sam prevezati ali moze doci do situacije kao sto sam ti napisao a mozda i nece.
Trebas skinuti plastiku kod papucica sa leve strane, imas tu snop zica u dzeku.
1 zica zakljucava, 1 otkljucava. Za zatvaranje prozora moras da skidas tapacir i da provlacis zicu do prekidaca podizaca.
Zmigavce povezujes preko rucice tako sto ces skinuti plastiku volana i pronaci koje su 2 zice za levu i desnu stranu.
Po semi vidim da ima i zica kill off tj da ugasi centralu kad das kontakt. ona se vezuje preko brave.
Crveno crna ti je za gepek ali moras da imas motorcic na bravi ili ako imas taster u kabini za otvaranje gepeka onda ide preko tastera.
Ostalo je klasika, stalni "+" izvuces od osiguraca nekog, a minus bilo gde sa auta ili sa braon zice na autu.
Vazno ti je da znas da li ti centrala okida na minus ili plus.
Ipak mislim da posle ovog pisanija lakse da odes kod elektricara, das 1000 dinara i dodjes po auto za sat vremena