Pozdrav svima evo danas sam se prenovio i kupio sebi VW Passat B6 Trendline 1,6 srebrne boje, 2006 god, 102 PS, 77kW, 81.000 pravih predjenih kilometra (provereno), puna i uredna servisna knjizica, dva kljuca.
Od opreme ima senzore za kisu, board kompijuter, esp, tempomat, auto. paljenje i gasenje farova, multi funkcionalni volan (i to jos kozni), grejace sedista, auto. klimu, grejace u ogledalima, maglenke, set letnjih guma na alu felnama i set zimskih guma na celicnim felnama i tako jos neke sitnice.
Auto je benzinac, po prvi put vozim inace auto na benzin jer sam uvek vozio dizelase i uvek imao dodir sa njima, pa mi je danas bas bilo cudno kad sam isao da tocim gorivo i gledao dva tri puta u automat da se ne zenem i sipam pogresno.
Predhodni auto je bio VW Touran 1,9 TDI, on je zavrsio kod caleta, mozda je mogao jos da ostane kod mene ali eto promeni ga mada mogu da kazem da izmedju Passata i Tourana postoje bas razlike.
Prezadovoljan sam autom, danas sam ga malo isprobao a sutra ako bog da, da bude lepo vreme pa curu pod ruku i da ga isprobam i po autoputu, i ovako je neradan dan sutra kod nas idealno za letenje bez cilja.

Sa autom nemam nekih posebnih zelja i ideja, ostace fabrika samo bih da ga cipujem i zatamnim stakla i to mu je to ali rado hocu da cujem misljenja drugih sta bi moglo jos da se uradi (ideje).
evo nekoliko slika da ne duzim vise, ako slike slucajno ispadnu male molim da mi neko povece od urednika foruma posto se ne snalazim bas dobro.