Autor Tema: Cime mogu da operem ovo ?  (Pročitano 1251 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vacko84

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Cime mogu da operem ovo ?
« poslato: April 14, 2015, 08:37:42 posle podne »
Postovani forumasi posle dve godine kako mi je zadnji put radila monopoint pumpa za gorivo resih da otvorim da vidim o cemu se radi...... tu je skidanje boce sa plinom...bas postavljena na tu stranu.....pa onda skidanje pumpe...e sad ide iznenadjenje...  gumeni ccep oko poklopca je rastopljen ...vise lici na silikon istiskan iz tube nego li  guma....skidam i vadim pumpu a iz rezervoara u kom je imalo oko 15 litara goriva sa pumpom odozdo se izvlaci i crni talog u vidu katrana......em sto smrdi gorivo ustajalo dve godine i klunkano u rezervoaru ona crna smesa ubija od smrada a o rukama da ne govorim...gde pipne ne pomaze nista u pranju istog i skidanja......ovako je izgledala pumpa resim da skinem i rezervoar sa gorivom....dizem auto skidam zadnji levi tocak...i skidam ceo rezervoar a u njemu talog...bar 5mm...sad neznam cime i kako da operem sve to...Ovako pokusavbao sam vrucu vodu i prasak...cif, arf, gorivo, naftu , petrilej, nitro,,,,nista ne skida,,,da li je neko prao dosad ovedelove i kako i cime je najlakse.

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
Odg: Cime mogu da operem ovo ?
« Odgovor #1 poslato: April 14, 2015, 09:02:44 posle podne »
probaj Coca-Colu , ali bez zezanja ...da potopis to celu noc ...ona nagriza sve zivo ...  :46
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže dragan1992

• Full Member
  • Auto: Sve što se može voziti
Odg: Cime mogu da operem ovo ?
« Odgovor #2 poslato: April 14, 2015, 09:47:40 posle podne »
Jesi probao sa AXEL-olm, ja sam felne prao sa ovim skida sve sa nijh  :)
http://online.idea.rs/images/products/502/502042373l.gif