Pozdrav ljudi imam problem sa Golf dvojcicom benzinac 84godiste 51kw 1595kubika. karburator radjen u grockoj pre 3godine tad i zamenjena guma ispod karburatora,auto radio perfektno do ove zime. sta se desava ,desava se to upalim auto ujutru 7h on digne obrtaje u nebesa pod saukom ja prodjem nekih 3-4km nizbrdo naravno nemoze da postigne temperaturu za tu malu kilometrazu i stanem na semafor nekada je sve ok znaci kao da je super a nekad kad stanem izgleda kao da je vec spustio sauk i radi ekstra necujese autic i to sve fin rad kao da je pod temperaturom radnom ii pustim kvacilo dok cekam semafor i cekam i cekam i pocinje problem jednostavno motor kao da usporava smanjuje obrtaje pocinje da trtoce zeli da se ugasi pa sam doda malo obrtaje pa opet spusti obrtaje,ja dodam malo gasa koko da se ne ugasi ,pustim gas isto hoce da se ugasi izadjem napolje otvorim haubu mrdni ovo mrdni ono nista motor se muci I ODJEDNOM kao da sam pocinje da povecava obrtaje ,poveca malo pa malo saceka pa opet poveca malo i onda poveca skroz kako treba pod saukom da radi.ALI taj problem se nejavlja samo dok je pod saukom javlja se i u leru pod radnom temperaturom,skoro sam isao na put,stanem da pitam ljude za mesto a motor op op i oce da se ugasi idem dalje prodjem 3km motor opet hoce da se ugasi ja izadjem opet otvorim haubu gledaj gledaj neznas di sta da cackas na nista ne reaguje.kad se ugasi i kad ga upalim opet nekad isto zeli da se gasi nema te lepe obrtaje a nekada radi super. platine menjam redovno,svecice su dobre,kablovi su dobri silikonski,karburator pran pre 3godine,nova guma ispod karburatora,pozamenjivoo sam crevca na karburatoru sa prednje strane,crevca sa zadnje strane nisam diro jer mora da se skida karburator nepristupacno je,ali crevca izgledaju lepo,filter goriva i vazduha menjano,ulje mnjano kao i filter ulja.izduvavo sam kod mehanicara dizne one dve male rupice odozgo i kao nije se desavalo al bilo je toplo a i ja ga nevozim bas nesto,vise sluzi za kucne potrebe. ako neko zna u cemu je problem ,zasto se motoru ovo desava bio bi mu veoma zahvalan na informaciji :o)