Danas raskopam zadnje tapacire ugradim zvucnike bez problema, i kada sam razvlacio ispod suvozacevih noga nadjem dvije kutije valjda skretnice.One su i sada spojene.Pise na njima ulaz i onda izlaz bas i jos nesto.E onda skinem i prednji tapacir da vidim sta je spojeno kad ono veliki zvucnici nisu tvornicki.
Prednji zvucnici veliki su alpina plave boje upakovani u neke drvene distancere fino obradjene,na kojima pise Alpina bass sistem.Ovako izgleda samo je plave boje i siri su od mrezice na tapaciru zasarafljeni u one rupe sarafima.

Nisam ranije gledao nista slicno,a kablovi su nevjerovatno debeli i mekani oni providni.
Izgleda da je svabo imao ozbiljnu muziku u njemu, odlucio da me zakine za nju pa vratio ovo tvornicko cudo.
E sada me zanima kako ce se ponasati ovi tvornicki hoce li pozadi biti dosta losiji zvuk u odnosu na prednje?I smijem li na ove skretnice povezati ove tvornicke sto sam ubacio pozadi,? sad sam u totalnoj dilemi sta raditi kupiti jos tvornicka dva ili spojiti ovo sto imam.