Autor Tema: Problem sa vw polom 2002  (Pročitano 1111 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nemanja 90

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vw golf 4 tdi
Problem sa vw polom 2002
« poslato: Februar 07, 2015, 12:48:30 pre podne »
e ovako da ne otvaram novu temu problem je sledeci kupio sam auto sa prijavljenom greskom za lamba sondu prednju nju sam promenio i sve ok medjutim posle 3 dana voznje opet je upalio tu lampicu kao motoric ja ga oterao na diagnostiku i on izbacio egr ventil ocistim egr ventil i obrise gresku kad opet posle 3,4 dana opet se upalilo ,i opet egr verovatno predpostavljam ako je opet izbacio za egr sta moze biti,molim drustvo da mi odg na pitanje ,upitanju je motor BBY vw polo 1.4 16v 2002 na satu pise 139000
Vw golf 4 tdi

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
Odg: Problem sa vw polom 2002
« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2015, 06:32:18 posle podne »
Pa ako prijavljuje opet egr,znaci da je riknuo skroz :)

Van mreže Nemanja 90

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #2 poslato: Februar 07, 2015, 06:47:10 posle podne »
Evo i danas sam bio i opet isto egr.ali nemam nikakvih simptoma sve normalno ide auto.a kako to dva dana ok i posle upali lampicu ?kod mene je inace elektricni
Vw golf 4 tdi

Van mreže Telje

• VW Majstor
  • Old.Jr Member
« Odgovor #3 poslato: Februar 07, 2015, 08:09:37 posle podne »
Pa nije samo dva dana, nego traje vremenski dok ne dodje do prekida u radu motorica gde se konstatuje greska na dijagnostici, dobro bi bilo da ga promenis da se to ne bih javljalo ...

Van mreže Nemanja 90

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #4 poslato: Februar 07, 2015, 08:59:06 posle podne »
Ok .znaci vi po ovome sto sam ja napisao i sto se desava kazete danje egr.obrisem gresku i bude ok 2.3 dana i tako opet upali ali samo za egr i tako do sad 3 puta.menjao sam sondu prednju i zadnji put kad sam gledao za sondu koja je tad je izbacio gresku za egr.sonda super radi i parametri gledali smo.e sad mi nije jasno ksko to egr cas radi pa onda izbaci gresku mozda zato sto je elektronski pa mozda ta elektronika zeza.neki mi kazu da nemize takve simptome da ima egr.da ne zaboravim da nisam cistio klapnu gasa.da li ona ima neke veze sa egr?hvala na odg.
« Poslednja izmena: Februar 07, 2015, 09:15:50 posle podne od strane Nemanja Polo »
Vw golf 4 tdi