hvala vam dobri ljudi na podrsci

napisacu ovde par stvari o cemu se radi

bio sam juce za BG sa prijateljem da pogledamo i da pazarimo S3 ovaj:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2297835/audi_s3_18t_quattro/to jest, da se menjamo,da mu damo lagunu 2005g, ja uznem S3 a moj najbolji prijatelj uzne od mene golfa,jer je njegova laguna.
pa da skratim svima muke koji zele da pogledaju ovaj S3, jedino sto samo znacku nosi njegovu,ostalo je sve nazalost katastrofa od auta

, da nebih nabrajao sve sada recicu samo par stvari, pritisak turba ocajan,jedva 0,8 bara nagura i otpusta u obrtaje na 0,6, sto nebi smeo po fabrici ispod jednog bara da otpusti nikako, qvatro pogon NE radi,samo prednji je u funkciji,auto ide ko bicikla,ili ko neki dizel od plafon 130ks,inter coleri puni ulja,trapovi losi,dijagnostika izbacila dosta gresaka za senzore neznam ni ja koje vise, da ne nabrajam vise jedino sto je ofarban pre dve godine i na izgled lici na nesto,ostalo je u katastrofalnom stanju, ali vlasnik i dalje je bio ubedjen jer pise da je to S3, da auto ubija kako ide,pa smo morali sa cveletom koji inace vozi zeleni A3 1.8t da mu pokazemo kako auto treba da mu ide,stali na crtu, u prvih plafon 30 metara,cvele je bio za celu duzinu auta ispred njega,a za na dalje je suvisno da pisem koliko ga je pokidao,po drugi put ga je pustio cvele da ovaj prvi krene,i opet ista prica,bukvalno ga preskace, sve u svemu taj S3 najrealnije vredi plafon 3.000 eur. i najmanje jos 2.000 da se ulozi u njemu da bi se doveo barem u neko pristojnije stanje i da ide kako bi trebao ici.