Autor Tema: Vw passat b6 2.0tdi (170ps) god. 2007  (Pročitano 1526 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vwsandzo

• VW Početnik
  • Auto: Vw passat 2.0tdi (170ps)
Vw passat b6 2.0tdi (170ps) god. 2007
« poslato: Januar 10, 2015, 09:44:25 pre podne »
Pozdrav kolege imam problem sa rashladnom tekucinom i bjelim dimom vec 3mesece idem od mehanicara do mehanicara ali bezupseno jos uvek dimi i gubi vodu..
Prvo smo menjali naftnu pumpu u rezervaru goriva to je pokazalo na testru. To nista nije pomoglo tad sam reko da nena druge nego voziti auto kod pooblascenog servisa na diagnostiku tamo su se dvoumili izmedju tandemske pumpe i glave motora. Reko sam jim da cu oticu jos do par mehanicara da cujem jos bjihova misljenja i onda kad budem siguran da je to dacu da popravimo. Jer mi ne bilo krivo sto sam bacijo 400eura za tu naftnu pumpu a nije to krivo . Tako da svi mehanicari kod kojih sam bijo rekli subda mi je pukla glava i da to popravim i trebalo bi da je problem resen. Znaci sa svijim mehanicarom smo rastavili glavu i odneo sam je na ispitivanje gde su naski da je pukla na dva mesta i da se neisplati zavarivat nego da uzmem novu i uzeo sam novu sastavili smo sve napravili veliki servi menjali smo jermene sve dihtunge filtere ulje. Znaci motor skoro ka nov i odem na auto put i pocne auto da mi trese na 100km/h napravim relaciju od. 100km i proverim nico vode ispod minimuma dolijem antifriz odvedem nazad kod mehanicara da vidimo sta je podignemo ga kad ono negde pustalo  i ulje zamenimo vodnu pumpu zamenimo neki gumicu na kojoj je pustalo ulje i evo juce sam napravijo relaciju do posla ooko100km i danas izutra kad sam zavrsijo poso prije no sto sam ga upalijo proverio sam nivo  ode i ulja i kod vode mi je falilo malo do max. Kad sam ga upalijo na trenutke je spustao bjeli dim odvezo sam se kuci napravijo cca 100km znaci auto se je dobro zagrijo ali opet je pusio bjeli dim i to me strasno nervira sta bi moglo da bude i kako da otklonim taj problem? Zahvaljujem vecunapred za svaki komentar.