VW Klub
Članarina
Skupovi
Sponzori
Galerija
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
VW Klub
»
VW - Forum
»
Održavanje i servisi
»
In Car Electronics (ICE)
(Urednici:
RUS
,
Lepi
) »
Ispitivanje lambda sonde
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice: [
1
]
Idi dole
Autor
Tema: Ispitivanje lambda sonde (Pročitano 1301 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nikola 92
Hero Member
Pol:
Auto: Golf III
Ispitivanje lambda sonde
«
poslato:
Januar 08, 2015, 04:33:32 posle podne »
Dali zna neko kako da ispitam dal mi je dobra sonda?Kada je iskopcam auto radi isto.Probao sam probnom lampom i na jednom pipku ima struju nesecam se na kojem ali tek onda kada upalim auto.Cuo sam da moze unimerom da se isproba pa ako neko zna kako neka me prosvetli
.Kada sam je danas iskopcao najezio sam se kad sam video kako je to neko zbudzio.
.Ja sam malo to doterao u red hteo sam i da zalemim zice al nemam lemilicu(imam neku koja jedva da oces da radi).Izolovao sam to malo i zalepio izolirkom koliko sam mogao.I dali mogu zice da se vade iz tog crnog kucista dzeka pa da probam da ih izvadim i zalemim to kao sto je bog rekao da bude.Ja sumnjam mozda da nevalja sonda jel bih rekao kao da mi je povecao potrosnju(nisam merio od cepa do cepa)vec vidim po kazaljci jako brzo se potrosi gorivo i dodje do rezerve.I ova bela kao guma ili sta vec nije ni bila de joj je mesto nasao sam je dole de se kaci sonda(nem pojma kako je uspela tu da se zadrzi toliko vremena)i vratio sam je de joj je mesto.
«
Poslednja izmena: Januar 08, 2015, 04:39:03 posle podne od strane Nikola 92
»
Sačuvana
Štampaj
Stranice: [
1
]
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
VW Klub