Sad je druga prica, mnogo bolje sad izgledaju 
Koje si diskove/plocice stavio i koliko su te kostali?
Cime si farbao kljesta? to je sitan detalj al se bas primeti 
Matori ne mogu da se setim koji je proizvodjac, pogledacu sutra u garazi su mi kutije.Sve zajedno je kostalo (diskovi,plocice) 4000din. Te diskove i plocice sam uzeo i napred pre 6 meseci i vrh su se pokazali.Prednji su bili malo skuplji.
Farbao sam obicnim akrilnim sprejem.Posto sam obisao 5 farbara i nisam nasao onaj sprej za farbanje kocionih kljesta.I na kraju sam otisao u vrh farbaru gde mi je covek dao ovaj sprej i rekao ako mi bude otpala farba, on mi placa drugi sprej za farbanje kocionih kljesta.Presao sam 4 puta i boja se super primila.
Uuu sad je extra,odmah drugi auto...vidi da stavis distancere da izbacis malo felne 
Veruj mi mnogo bi bilo da stavi i distancere, uzivo lepse izgleda.Ovako po slikama i ja bih rekao da trebaju

Hvala, hvala.Ja se spremio sa fenom i sve, kad ono samo malo provukao skalpelo i otvorio ih ladno.Nego kada sam polirao staklo/plastiku, ja stisnuo kao konj i puce malo

ali bas su krte stopaljke, mislim i stare su pa me ne cudi.Ne znam da li ima negde da se klupi samo to staklo/plastika???