Autor Tema: Povezivanje ventilatora na Golf 2 1.6 D i jos nesto  (Pročitano 1946 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sekulas995

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 2
Povezivanje ventilatora na Golf 2 1.6 D i jos nesto
« poslato: Decembar 10, 2014, 08:14:25 posle podne »
Pozz svima, imam jedan problem , ne pali mi se ventilator kada dostigne radnu temperatutu, tj retko kad je i dostigne ne znam zasto ... Zanima me da li neko moze da mi objasni kako da to resim, i kako se pali zadnji brisac ? :D

Van mreže eskachagt

• Master Member
  • Auto: VW Golf II D
Odg: Povezivanje ventilatora na Golf 2 1.6 D i jos nesto
« Odgovor #1 poslato: Decembar 10, 2014, 08:32:26 posle podne »
Zameni termostat ako ti nedostiže radnu temperaturu inače neće ti se ventilator nikad upalit, ako dostiže radnu temperaturu onda ti riknuo termoprekidač ili i sam ventilator... imaš li grijanja upošte?
Zadnji brisač pališ tako što ručicu gurnes jenom napred, gasiš kad gurneš još jednom, gurneš i držiš brisač radi i pršće
VW fan

Van mreže sekulas995

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2
Odg: Povezivanje ventilatora na Golf 2 1.6 D i jos nesto
« Odgovor #2 poslato: Decembar 10, 2014, 09:07:22 posle podne »
TEmepratura dodje na sredinu posle rada u mestu jedno 20 minuta ali ne upali ventilator, ne znam da li ima termostat, tj da li je u funkciji,  ventilator radi imam izveden prekidac preventive radi... a sto se tice brisaca kad gurnem rucicu unaprade on pali samo prskalicu...... Grejanje imam posle 10 minuta voznje pocne da duva mlako ne bas toplo ... I jos jedno pitanje sta moze dea bude sa prekidacem od ventilatora kabine , radi samo kad ga stitnem unutra...
« Poslednja izmena: Decembar 10, 2014, 09:14:28 posle podne od strane sekulas995 »