Da se malo javim u ovu svoju temu. Imao sam nekih problema sa internetom,pošto ovdje kod mene BH Telecom nema konkurenciju (čitaj imaju monopol) pa rade šta hoće i kako hoče,a meni se nije plačalo ono što ne mogu koristiti,pa sam ih odjebao. Naravno to se njima nije svidjelo,pa smo imali konflikt,koji se završio tako da su nakon što sam iscrpio sve normalne puteve da mi se obezbjedi ono što uredno plaćam,preko prijatelja dobio broj generalnog direktora BH Telecoma,nazvao čovjeka i sve mu lijepo objasnio,kakav problem imam. nakon tog poziva,u roku 2 dana dolaze stručnjaci iz filijale u Varešu i pazi sad, "VUKU 450 METARA KABLA DIREKTNO IZ POŠTE DO MOJE ZGRADE" specijalno radi mene,i još mi se izvinjavaju što 3 mjeseca nisam imao internet,jer je neko sa "viših instanci" zvao i naredio da se moj problem riješi.
To bi otprilike značilo,ako nemaš koga u tim "višim instancama" možeš sam sebi da poduvaš mačora! E,sad imam probni rok od mjesec dana,pa da vidimo hoče li raditi kako treba. Pred nama je,vidjet čemo..
Na Golfu se nije ništa ni radilo,samo sipaj i vozi. Nabavljene su HR gewinde o nekakve 17 felge.pa če to da se montira na proljeće,zajedno sa novim kočnicama. Bit če slika sutra