To je danak neiskustvu. Kad kupujes prvi auto, mislis da sve znas, pa se obicno i za..bes. E kad kupujes drugi, treci, vec si mnogo podkovaniji.
I ja kad sam kupovao moj prvi auto, Audi 80 cc 1.6D, zima bila i isto tako nece temperatura na radnu, pa nece...Ja do majstora, zamenim termostat, tj. ubacim termostat posto ga nije ni bilo. Medjutim, prica ide dalje, dodje toplije vreme, pa pocne i auto da dize temperaturu tog dana. Pre toga pitam ljude sta bi moglo da bude. I dobijem misljenja: pukao dihtung glave, pukla glava, pukao blok, mu.a, cuda, valcer,...I ja odem do majstora. A on kod sebe slucajno imao novi cep od boce za rashladnu tecnost. I zamenio ga i auto vise nije dizao temperaturu. Posto je to cep visokog pritiska, a nije ga propustao.
A prethodni vlasnik je izvadio termostat jer je verovatno mislio da dize temperaturu jer je nesto vece u pitanju. Pa je verovatno razmisljao: Daj da izvadim termostat i da ga zavalim nekome, pa on neka se je..va. Ali ja sam opet imao srece da nije dihtung glave ili nesto slicno.