nadam se da sam potrefio pravo mesto za temu
e ovako...imam yuga korala 1.3 2006 godisteee...itd.... e i onda ja uzimam da radim neki projekat tj ubacujem 1.8 16v iz maree sa sve mareinim menjacem....
e sad da se vratim naslovu....znaci od fiata su ostali zglobovi na menjacu tako da sam uzeo fiatove(mareine) poluosovine koje su i deblje i duze nego sto treba da bih usle u jugicev zglob....onda sam odlucio da te poluosovine(mareine) skratim i stanjim i opet narezem nutove za jugicev zglob....znaci stanjio sam ih kod strugara u komsiluku, nutove narezao kod nekog drugog strugara i poluosovine su bile ok uradjene ostao je samo problem tvrdoca jer su bile mnogo mekane.....onda ih je moj strugar odneo u pazovu na kaljenje i stigle su kao okaljene sve super ja to stavio na auto imao par probnih voznji mozda svega pedesetak km ii opet ja to sve skinem da zamenim sve 4 manzetne jer je jedna pukla ove ostale malo losije pa reko ajde sve odjednom... ii desila se sledeca stvar..... jedna poluosovina u odlicnm stanju tj onako kako sam je i namontirao a druga se uvrnula bas su gde je stanjivana kaljena itd itd i ja ajde da stavim sta sad kad pukne pukne..... nije dugo proslo ja danas sve sredio i da se provozam malo stisnem ga u prvoj i kako sam ubacio u drugu tako puce poluosovina

((( taman pomislio projekat gotov
eee sad mene interesuje sledece...da li da opet uradim sve isto pa mozda bolje ispadne jer sta znam mozda nisu lepo okalili ipak drugoj poluosovine nije nista ?
ili da uradim sve isto al da kalim negde drugde?
ili neko ima potpuno drugu ideju skroz ?
znam da nije vezanoo za vw vozila ali dok sam vozio golfa na ovom forumu sam sve muke resavao tako da i u oovom slucaju svaka pomoc je dobro dosla :D hvala unapred