Pozdrav druze

,od 2.0 nemozes nista da upasujes u tvoj KR da bi imao vise ks,sve sto je od 2.0 je pravljeno i konstruisano za 2.0 koji imaju maltene isto ks kao i tvoj KR.Prvo i osnovno uradi zdrav motor pa onda kreni u tjuniranje,sam po sebi zdrav KR je jedan od naj ozbiljnijih vw 16 v motora svoga vremena.
Postoje stvari koje mogu da pojacaju tvoj KR motor na fabricko ubrizgavanje do nekih 160ks ali to ti nemogu reci preko foruma.
Sto se tice bregastih,na KR motoru naj bolje rade njegove od svih mogucih fabrickih,sa bregastim od ABF motora samo imas malo bolje rasporedjen obrtni momenat u nizim obrtajima ali gubis pravi smisao tog KR motora u visokim obrtajima,radio sam test na svim mogucim kombinacijama,postoji kombinacija fabrickih bregastih u koju neki ljudi neveruju ali testovi pokazuju drugacije.Pored mene jos dvojica mozda trojica ljudi u Srbiji za to znaju i mogu da naprave.
Za sve preko ovoga sto sam ti napisao, moraces debelo da se ispruzis za AFTER MARKET delove,klipove klipnjace,ventile,bregaste,ubrizgavanje.
Puno srece u projektu